Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ne žalite se na muziku. Ako vam ne odgovara, ne morate da učestvujete u veselju, niko vas ne tera da igrate i skačete (mada nije pristojno ni da samo sedite). Možda biste se super proveli da je muzika drugačija, ali nije – birali su je mladenci i to treba da poštujete. Izraz pristojnosti i dobre volje je da igrate kolo, tamo gde se igra kolo (poznavanje sopstvenih narodnih igara, kao i poznavanje osnovnih plesova spada u opštu kulturu), da đuskate tamo gde se đuska i da plešete tamo gde se pleše.

Možete da se konslutujete sa mladencima i da ih pitate kakav su dogovor napravili sa muzikom, da znate šta da očekujete, ali nemojte ih zamarati i insistirati na tome da ubace vaše želje u spisak. Možda je vaš izbor sasvim adekvatan i uklapa se u vrstu muzike koja se svira ili sluša, ali vaše je da poštujete želje mladenaca i da uzmete učešća u slavlju koliko možete.

Da li vaše raspoloženje i provod na nečijem svadbenom veselju toliko zavisi od muzike? Pa, postoji neko kome je sve to mnogo važnije nego vama – a to su mlada i mladoženja. Venčanje i svadbeno veselje je njihov dan, koji treba da pamte i prepričavaju. Vi ste tu da uveličate njihovo slavlje, pa pokušajte da to i učinite i prilagodite se onome što su oni odabrali i što vam je servirano.

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice