Slavni se stalno venčavaju, razvode i ponovo stupaju u nove brakove, ali njihove romantične priče su uvek sjajne i inspirativne!

George i Amal Clooney

Klunijeva prosidba pretvorila se u romantičnu komediju, jer nije mogao da zadrži Amal da dovoljno dugo sedi mirna, kako bi on postavio pitanje. Kada joj je konačno privukao pažnju, rekao joj je da zapali sveću šibicama koje su bile u kutiji. Ona je otvorila kutiju šibica i ugledala prsten unutra, prokomentarisavši “to je prsten”, kao da joj je neko greškom podmetnuo prsten umesto šibica – time se ne može upaliti sveća.

Eva Longoria i Jose Antonio Baston

Baston je iznenadio Evu, tokom pustinjskog putovanja u Dubai i to u velikom stilu. Usred pustinje organizovao je postavljanje persijskih tepiha, jastuka i prostirki, gde je svojoj dragoj ponudio rubinski prsten, dostojan kraljice.

Gisele Bundchen i Tom Brady

NFL-ov napadač, uradio je to galantno i raskošno – poveo je Gisele na let privatnim avionom, dekorisanim desetinama belih ruža, sa šampanjcem na stolu. Da sve bude još dirljivije, njeni roditelji su takođe bili u avionu, kako bi svedočili ovom posebnom trenutku u životu njihove kćeri.

Will i Jada Pinkett Smith

Will Smith je to učinio spontano – i posle više od 20 godina, njih dvoje su i danas u srećnom braku. Jedne večeri, trenutak pre nego što će zaspati, rekao joj je da misli da bi njih dvoje bili odličan bračni par i pitao je hoće li se udati za njega. I ona je rekla da hoće. Bez pripreme, bez velikih gestova, bez prstena – jednostavnost, dragulj iznad svih dragulja.

Comments