Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Radosti nema bez dece, pa tako ni jednog od najlepših dana u vašem životu – venčanja – na kojem su oni prave zvezde. Videćete ih raznih uzrasta, u najrazličitijim odevnim kombinacijama, ali ono što im je zajedničko jeste da će vam sigurno okupirati pažnju svojom neodoljivošću.

Koliko god vam bilo frustrirajuće da nađete odgovarajuću haljinu ili odelo za bitan dan, traženje odeće za klince može biti zanimljivo i zapravo najmanje naporno, jer im sve kombinacije simpatično stoje, pogotovo zato što su minijaturne. A njima će opet, biti svejedno kako izgledaju, samo ukoliko im obećate da će poslužiti tortu ubrzo.

Devojčice sa cvećem u rukama i venčićima u kosi, u haljinama i suknjicama sličiće vilama iz bajki, dok će dečaci nositi komplet odela sa svim detaljima i često praviti raznorazne grimase pri fotografisanju. Ali u tome i jeste čar. Ne zaboravimo ni bebe, kojima će pored haljinica stavljati trake za kosu, narukvice i cipelice.

Kako su nemirni, živahni i puni života, računajte i na to da ćete morati da im priredite neku zabavu shodno uzrastu. Zato ćete ih videti kako crtaju, igraju se, skupljaju cveće, dok će neki od njih imati ozbiljan zadatak – da odnesu prstenje do oltara, hodajući stazom koja vodi kroz sve goste. Kako to izgleda, pogledajte na fotografijama koje slede.

078s Najmlađi na venčanjima

Ništa bez njih

0438 Najmlađi na venčanjima

Prava princeza

00711 Najmlađi na venčanjima

Odlično stilizovana

.

Tekst: Katarina Mihajlović

Editors choice