Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Želite egzotičnu destinaciju, ali najviše vas zanima ugodan smeštaj, jer nameravate da medeni mesec provedete ne kao turisti, nego kao ljubavnici i pritom, oboje ste ljubitelji vina? Evo predloga koji odgovaraju vašim zahtevima.

Six Senses Douro Valley – Lamego, Portugalija

Dolina šest čula primer je kompletnog utočišta. Smeštena među brdima i vinogradima, to je kuća iz 19. veka, obnovljena na savremen i luksuzan način, koji ne narušava autentičnost i ima umetničku atmosferu. Ovde ima raznih vinskih svečanosti, a lokalni proizvođači stalno organizuju degustacije, na koje će vas uputiti somelijer. Takođe, ovde se nalazi jedan od najboljih spa centara.

The Vines Resort & Spa – Mendoza, Argentina

Izlet u Mendozu trebalo bi da je na listi svih ljubitelja vina. Nalazi se u podnožju Anda, a hotel je u vrhu svetski nagrađivanih hotela. Vrhunski luksuz upakovan je u lokalnu atmosferu, u kojoj imate utisak da ste blisko povezani sa sobom i prirodom. Gosti često vežbaju jogu u bujnim vinogradima, a uveče se opuštaju uz fantastična lokalna vina. Jelovnik je takođe odličan, a kuvari na glasu.

Babylonstoren – Simondium, Južna Afrika

Na manje od sata do Kejptauna nalazi se istorijska tropska farma, na rtu poznatom po svojim organskim vrtovima, jedinstvenom smeštaju i zadivljujućom gastronomskom reputacijom. Kad ne isprobavate specijalitete, uputite se u vinariju u čijim se podrumima organizuju degustacije. Nakon boce Syrah-a, povucite se u udobnost kućice, koja pripada samo vama i daje osećaj prisnosti i romantike.

Editors choice