Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

U intervjuu za Wannabe Bride sa popularnom modnom blogerkom Zoranom Jovanović smo popričali na temu venčanja. Zavirite na njen modni blog!

Za početak pitanje koje interesuje sve tvoje obožavaoce – da li si zaljubljena?

Nekako se trudim da držim svoj ljubavni život sa strane, ne volim da pričam o tome, ali ja sam uvek zaljubljena… Ako to nije muškarac, onda su torba ili cipele zasigurno.

marta miljanic Moje idealno venčanje: Zorana Jovanović

Zaljubljena u modu

Kakvo je tvoje misljenje o braku?

Institucija braka veoma mi je važna. Porodična sam osoba, želim troje, četvoro dece i ne bih mogla da podnesem da se prezivam drugačije od njih. Sa druge strane, ne verujem u srećne brakove, već u kompromisne.

Šta je za tebe ljubav?

Ja sam tu vrlo realna. Pravim razliku između zaljubljenosti, ljubavi i veze sa onim ko ti odgovara. Naravno da je lepo biti zaljubljen i osećati leptiriće u stomaku. Ali zaljubljenost pređe u ljubav, a ljubav pređe u naviku. Kada prođu leptirići počinješ da voliš tu osobu sa svim njegovim manama, a nakon nekog vremena te mane počinju da te nerviraju. Zato se držim one da treba naći osobu sa kojom možeš da živiš, ko ima slične navike kao ti i da te ne sputava već podržava u svemu.

582423 433970623343628 1004824 n1 Moje idealno venčanje: Zorana Jovanović

Veruje u ljubav

Koju lokaciju bi izabrala za svoj najlepši dan, kako bi izgledalo tvoje idealno venčanje?

Tu se dvoumim od malena. Sa jedne strane želim mirno venčanje sa kumovima na nekoj dalekoj, predalekoj plaži, a ona druga strana mene želi da napravi veliki haos gde ću se presvući minimum četiri puta i gde ću imati sve svoje drage ljude oko sebe. Moralo bi da bude u nekoj bašti, ali tačnu lokaciju nemam s obzirom na to da venčanje nije u planu.

Čiju haljinu, tj. venčanicu bi nosila za ovu priliku i kako bi volela da ona izgleda?

I tu se troumim. Želim ogromnu haljinu za princeze, jer to ipak može samo tada da se nosi i verovatno bih se opredelila za Viru Vang (Vera Wang), ogrnula sivi džemper za crkvu, a onda bih se za građansko venčanje presvukla u neku od divnih haljina Mihana Momose, a zatim bih se presvukla u nešto kratko i komotno za igru. Ali već godinama patim za jednom haljinom Zuhaira Murada (Zuhair Murad) i u tako nekom modelu bih se verovatno slikala sa mužem, jer je potpuno nepraktična za bilo šta drugo. Dakle četiri haljine i jedan dan. Posle ovoga niko neće hteti da me oženi. Lepo rekoh da je plaža sa dugom belom lepršavom haljinom ipak bolja varijanta.

734524 434337723306918 752649391 n Moje idealno venčanje: Zorana Jovanović

Mašta od malena o svom venčanju

Koja poznata dama te je potpuno oduševila svojim izborom venčanice?

Ne bih rekla da je poznata, jer je lik iz filma. Ako ste gledali “Kad neveste zarate” (Bride Wars) znaćete o čemu pričam. Prelepa puf haljina sa sivom mašnom oko struka.

Gde bi volela da otputuješ na medeni mesec i zbog čega?

Opet na neku daleku plažu, bungalov na vodi, romantična atmosfera i meni dosta. Nisam osoba koja voli pustolovine, pa bih se opredelila za mirnu varijantu.

Tvoj beauty i modni savet za buduće mlade.

Beauty savet je da im šminka bude što prirodnija bez šljokica, bez jakih senki, bez vrištećih karmina, a modni savet je da se prepuste haljini koja njih izabere.

8630340267 465876cc4e z Moje idealno venčanje: Zorana Jovanović

Zoranini fantastični losioni za telo

8631447418 c0099d4128 z Moje idealno venčanje: Zorana Jovanović

Volećete ove boje

Zorana i Wannabe Bride imaju nagradno iznenađenje za vas! U komentarima ispod ovog teksta na sajtu napišite kako zamišljate svoje idealno venčanje. Tri odgovora sa najviše lajkova će osvojiti po jedan losion za telo i jedan lak. Redakcija će u subotu 20. aprila u podne proglasiti pobednike! Uživajte u maštanju! 

Tekst: Jovana Katić

Editors choice