Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/5

Za svoju majku svaka buduća mlada i dalje je njena devojčica i ona svakako oseća da i dalje niste dovoljno odrasli da preuzmete stvari u svoje ruke i uz pomoć mladoženje organizujete jedan tako bitan i važan dan kao što je venčanje. Nemojte joj na tome zameriti i nemojte da se ljutite jer ona i dalje na vas gleda kao na dete kome mora sve do detalja da objasni. Iako ste odrasla žena, vi ste njeno dete i oseća potrebu da vam se uvek nađe pri ruci. Čak i kada smeta, majka je duboko ubeđena da je od koristi, da pomaže jer je potrebo da bude uz vas, od početka do kraja.

Ipak, drage mame treba na umu da imaju određene stvari kada je planiranje venčanja njihovog deteta u pitanju. Biti mladina mama nije mala stvar, naprotiv to je velika čast ali i odgovrnost. Gledati svoje dete kako je stasalo i od čupave, razigrane devojčice preko noći postala žena svakako je za ponos i izaziva ushićenje kod svake žene.

Budite spremni na to da vas tog dana preplave emocije, da suze teku, a vi ne možete da ih zaustavite pogotovo kada je vidite u predivnoj haljini kako sa osmehom na licu šeta ka oltaru.

mladina mama Šta sve mladina mama treba da zna o ćerkinom venčanju

Editors choice