Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Prijateljski brak je zaista pronalazak veka – on ispunjava sve najvažnije potrebe savremenih parova. Potreba za slobodom, jednakost u odnosu, stabilnost, preuzimanje odgovornosti i obavezivanje, zajedno sa iskrenošću, poverenjem, poštovanjem, dubokim prihvatanjem, zajedno sa zabavom, zajedničkim interesovanjima i sadržajima. I daleko od toga da su to brakovi bez ljubavi – ljubav već postoji i ne dovodi se u pitanje.

Ono što jeste upitno, tiče se hemije, fizičke privlačnosti, strasti i seksa.

Ali milenijumci izgleda misle da fizička privlačnost nije i ne može biti temelj odnosa, mada se odnos može razviti i straste se može probuditi – to se ne razlikuje od onoga što parovi inače pokušavaju, nakon mnogo godina zajedništva, kad romantika prođe, kad postanu prijatelji i počnu da se brinu oko toga da se varnica među njima ugasila. Pa, prijateljski supružnici neće čekati da se varnica ugasi, da bi je ponovo raspaljivali, nego će naučiti kako da je upale i održavaju, sve vreme svesni da je prijateljstvo koje imaju najdragocenije i najvažnije i da zajedno mogu sve da postignu. Ima smisla.

Kako proslavaljaju prijateljska venčanja? Kako žele! Veselo, otkačeno, zabavno. Najbolje od svega je kada prijateljski parovi imaju razumevanje i podršku svojih porodica – a najčešće imaju. “Znaju se čitavog života i uvek su bili tu jedno za drugo. Oni jedno u drugom izvlače ono najbolje i stvarno se vole” – komentar je majke jedne neveste, koji sve objašnjava.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice