Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Vreme je da odete na svoje putovanje iz snova, ali ne tako brzo. Pre nego što odete, dajemo vam neka uputstva kako biste se proveli što je moguće bolje na tom putu.

Bilo da se pakujete za put na Havaje ili idete na put oko sveta, ove sugestije će vam biti od pomoći i zahvaljivaćete nam kasnije.

Za najbolje preporuke kada je jelo u pitanju, kao i to kojim aktivnostima da ispunite slobodno vreme, pitajte lokalce. Vodiči, knjige, novine, sajtovi… svi imaju svoje predloge, ali zna se ko zna najbolje, ljudi koji tamo žive.

Nemojte doći sa kompletno isplaniranim putovanjem. Dosta ste uradili time što ste isplanirali i obavili venčanje. Sad se prepustite i uživajte.

Prvo se naspavajte, a onda uživajte u dugom i obilnom doručku, volite se, šetajte, pustite mašti na volju i radite šta god vam padne na pamet.

Otputujte na destinacije koje će do kraja vašeg života biti vaše specijalno mesto. Drugim rečima, ukoliko ste u mogućnosti da odete na neko mesto koje niste posetili ranije, obavezno iskoristite priliku. Tako ćete se em provesti sjajno, em imati sjajna sećanja za ceo život.

hawaii news 3 Medeni mesec: Stvari koje morate da uradite

Budite u sobi koja nema wifi. Da, mislimo da budete diskonektovani! Tako ćete se konačno potpuno posvetiti sebi i svom partneru. Koga je briga za ostatak sveta, bar tih dana?

Iznenadite svog supružnika! Pozovite nekoga iz osoblja da vam pomogne da priredite recimo tajnu večeru ili neko drugo iznenađenje. To će svakako biti nešto posebno.

Takođe, ne zaboravite da kupite neku sliku ili drugi ukras koji će vam krasiti kuću i uvek vas podsećati na ovaj divan period.

Nađite način da uključite svoj medeni mesec u svakodnevni život. Bio to odlazak na časove kuvanja nakon puta u Italiju, kako biste pripremili svoju omiljenu pastu ili slično. Biće vam drago da i nakon tog putovanja živite u tom raspoloženju.

I za kraj ono najvažnije! Uživajte! Zabavite se kao nikada u životu. Konačno ste tu, vi i ljubav vašeg života, venčani i srećni. Ne postoji razlog da ne uživate kao nikada do sada!

http://www.huffingtonpost.com/katie-frederick/6-must-dos-for-your-honey_b_4257034.html

Lenka Gatić

Editors choice