Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/4

Venčanja su izuzetno skupa, a kako posle svadbene ceremonije, po običaju, novopečeni supružnici treba da otputuju na medeni mesec, odluka da luksuzno provedete prvo bračno putovanje može potpuno finansijski da vas iscrpi. Treba platiti put, smeštaj, obilaske, a složićete se da je to danas ogromno preopterećenje za gotovo svačiji budžet.

Novac koji ste dobili na svadbi svakako treba da sačuvate i ne treba sve do dinara da potrošite odmah na putovanje. Nije loše da ostavite koji dinar sa strane za renoviranje stana, kuće ili za novi nameštaj. Zato planiranje medenog meseca ne treba da vam zadaje glavobolje i da razmišljate kako ga otplatiti. Izaberite da ga provedete na nekim pristupačnim destinacijama koje nisu mnogo skupe i koje gotovo svi mladenci sebi mogu da priušte.

Jedna od jeftinijih destinacija svakako je planina Zlatibor. Ako volite da uživate u čistom, planinskom vazduhu, a i veliki ste gurman, onda će ova planina biti melem za vašu dušu. Možete posetiti Mokru Goru koja se nalazi na granici sa Tarom i Etno selo Drvengrad koje je izgrađeno po zamisli slavnog režisera Emira Kusturice za potrebe snimanja filma “Život je čudo”. U blizini se nalazi i mesto Sirogojno, koje je čuveno po vunenim džemperima koji se prodaju širom sveta. Za one parove koji uživaju u zimskim sportovima i žele da na medeni mesec otputuju zimi, tu je i Ski centar Tornik gde možete uživati u skijanju ili vožnji snou bordova.

zlatibor Medeni mesec za one sa skromnijim budžetom

Editors choice