Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Hrvatska je poznata po svojim prelepim plažama, koje mogu biti idealna destinacija za vaš medeni mesec. Plaže su u ovom delu Jadrana pretežno stenovite i peskovitih. Neke su poznate kao porodična mesta, neke po najluđim zabavama dok su druge poznate po svojim prirodnim lepotama.

Ukoliko ste se odlučili da posetite Hrvatsku za vreme svog medenom meseca, pogledajte neke od najboljih plaža koje biste mogli da posetite.

Punta Rata je jedna od najpoznatijih plaža ne samo u Hrvatskoj nego i u celoj Evropi! Ova mala plaža jedninstveno je mesto za beg u prirodu. Ukoliko želite da se na par sati isključite, posetite ovu plažu i uživajte u nesvakidašnjam mestu!

Punta Rata Medeni mesec: Pet najboljih plaža u Hrvatskoj

Rajska plaža je jedna od najpoznatijih plaža u Hrvatskoj. Poznata je po pesku, plitkoj i toploj vodi. Odlično je mesto za porodični odmor!

Rajska Medeni mesec: Pet najboljih plaža u Hrvatskoj

Ako želite da uživate u lepoti, onda bi trebalo da posetite Sakarun! Ova plaža nalazi se na severozapadnom delu Dugog otoka i poznata je po svom izrazito belom pesku i šljunku. Ovo mesto je jedinstveno po svojoj prirodi, pa bi bilo idealno da sa partnerom uživate u ovakvoj lepoti!

Saharun Medeni mesec: Pet najboljih plaža u Hrvatskoj

Plaža Zlatni rat zbog svog nesvakidašnjeg izgleda, postala je simbol hrvatskog turizma. Smeštena je u južnom  delu ostrva Brač a poznata je po čistom i prozirnom moru.

Zlatni Rat Medeni mesec: Pet najboljih plaža u Hrvatskoj

Zrće je poznato kao hrvatska Ibica. Na ovom ostrvu žurke traju 24 časa. Poznato je po brojnim klubovima, žurkama na bezenima i po restoranima. Ukoliko želite da izlazite i da se zabavljate, ovo je idealno mesto koje bi trebalo da posetite sa svojim partnerom!

Zrce Medeni mesec: Pet najboljih plaža u Hrvatskoj
Mirjana Radojević 

Editors choice