Svim mladencima je dan njihovog venčanja najlepši dan u životu, jer se tada pred rodbinom i prijateljima svom izabraniku i izabranici zaklinjete na večnu ljubav. Da biste nastavili da živite svoju bajku, neophodno je da je upotpunite i čarobnim medenim mesecom. Mi vam dajemo listu velelepnih dvoraca širom Evrope da se i na medenom mesecu osećate kao prava Pepeljuga.

Cap Rocat, Španija

Ukoliko ste ljubitelj Mediterana, blistavog mora i dugih, peščanih plaža, onda je zamak Cap Rocat idealno mesto za vas. Smešten na stenovitim liticama zaliva Palma na Majorci, ovaj dvorac je otvoren za javnost 2010. godine kada ga je potpuno restaurirao i obnovio lični arhitekta najpoznatijeg svetskog foto-modela Klaudije Šifer, Antonio Obrator.

Dvadesetčetiri prostrane i stilizovane sobe vratiće vas u zanimljivu prošlost ovog zdanja: ručke za vrata su u obliku metaka dok stolovi za kafu izgledaju kao držači za pištolj; originalni bunker za barut je sada magično mesto za događaje. U ovom dvorcu možete uživati u bazenu sa slanom vodom sa pogledom na zaliv i u neograničenoj konzumaciji morskih plodova.

cap rocat Medeni mesec za one sa dubokim džepom
Comments