Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

1/2

Pošto planiranje venčanja uključuje dosta stresa u čitav proces, medeni mesec bi trebalo da bude putovanje na kom treba da se opustite i uživate. Najbolje bi bilo da na medeni mesec odete negde gde ćete uspeti da se izdvojite od ostatka sveta i uživate jedno u drugom. Osim toga, važno je da obratite pažnju na neke detalje koji vam mogu biti od koristi.

Stoga vam mi danas dajemo sedam saveta kako da isplanirate medeni mesec iz snova.

Izaberite savršeno mesto 

Medeni mesec je jedinstvena prlika da posetite mesto iz vaših snova. Zato odaberite neko intimno i romantično mesto. Vrlo je važno da odaberete i vreme kada ćete otići na medeni mesec, jer je u avgustu, na primer, na Karibima sezona uragana, što vaš medeni mesec može pretvoriti u katastrofu. Zato se potrudite da medeni mesec provedete najbolje što možete i to na savršenoj destinaciji.

medeni mesec 6 saveta za putovanje savrsen medeni mesec Medeni mesec: 6 saveta za putovanje

Isplanirajte vreme za odmor i vreme za provod

Kada izaberete destinaciju za medeni mesec, pogledajte koje vam se mogućnosti pružaju u mestu koje ste odabrali, ali tako da one budu interesantne i vašem partneru i vama. Medeni mesec je dobra prilika da zajedno uživate u masažama ili večeri pod svećama, ali i vodenim sportovima i golfu, pa se zato potrudite da odete u mesto u kom ćete ostvariti sve vaše želje.

Zakažite neko iznenađenje

Iznenadite svoju drugu polovinu na medenom mesecu nekom romantičnom večerom na plaži, zanimljivim komadom nakita od crnih bisera, spa tretmanom ili krstarenjem. Šta god da odaberete, uživaćete u tome zajedno.

Editors choice