Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

1/2

Pošto planiranje venčanja uključuje dosta stresa u čitav proces, medeni mesec bi trebalo da bude putovanje na kom treba da se opustite i uživate. Najbolje bi bilo da na medeni mesec odete negde gde ćete uspeti da se izdvojite od ostatka sveta i uživate jedno u drugom. Osim toga, važno je da obratite pažnju na neke detalje koji vam mogu biti od koristi.

Stoga vam mi danas dajemo sedam saveta kako da isplanirate medeni mesec iz snova.

Izaberite savršeno mesto 

Medeni mesec je jedinstvena prlika da posetite mesto iz vaših snova. Zato odaberite neko intimno i romantično mesto. Vrlo je važno da odaberete i vreme kada ćete otići na medeni mesec, jer je u avgustu, na primer, na Karibima sezona uragana, što vaš medeni mesec može pretvoriti u katastrofu. Zato se potrudite da medeni mesec provedete najbolje što možete i to na savršenoj destinaciji.

medeni mesec 6 saveta za putovanje savrsen medeni mesec Medeni mesec: 6 saveta za putovanje

Isplanirajte vreme za odmor i vreme za provod

Kada izaberete destinaciju za medeni mesec, pogledajte koje vam se mogućnosti pružaju u mestu koje ste odabrali, ali tako da one budu interesantne i vašem partneru i vama. Medeni mesec je dobra prilika da zajedno uživate u masažama ili večeri pod svećama, ali i vodenim sportovima i golfu, pa se zato potrudite da odete u mesto u kom ćete ostvariti sve vaše želje.

Zakažite neko iznenađenje

Iznenadite svoju drugu polovinu na medenom mesecu nekom romantičnom večerom na plaži, zanimljivim komadom nakita od crnih bisera, spa tretmanom ili krstarenjem. Šta god da odaberete, uživaćete u tome zajedno.

Editors choice