Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Nalazi se u Sredozemnom moru i deo je arhipelaga Balearska ostrva. Veoma je popularna turistička destinacija, a zbog svojih prelepih plaža i intime koje pruža, veoma česta destinacija tek venčanih parova, koji početak zajedničkog života započinju baš ovde.

Ako ste, kao mnogi parovi danas, profitirali od sopstvene svadbe, obradujte sebe putovanjem na ovo ostrvo, gde ćete stvoriti uspomene za ceo život. Predstavljamo vam ovaj apartman, stvoren za mladence ili parove koji sebi žele da pruže čisti hedonizam.

U naselju Las Kaskadas, gradu Port Andratk se nalazi ovaj dupleks, sa spektakularnim pogledom na Mediteran, ulaz u luku i poluostrvo La Mola. Na ulaznom nivou je potpuno opremljena kuhinja, trpezarija, dnevni boravak sa izlazom na prostranu terasu, sa koje se pruža fantastičan pogled na more. Na donjem spratu su dve spavaće sobe sa još jednim balkonom, koji kao i svi ostali, ima zapanjujući pogled na plavu morsku panoramu. Kompleks poseduje bazen, a ima direktan pristup ka plaži, tako da ćete uživati u potpunoj intimi sa svojim dragim.

Gradić obiluje restoranima, kafićima, barovima i prodavnicama. Jahting Klub i teren za golf su samo 5 minuta udaljeni, a do drugih, javnih plaža stiže se za 10 minuta ugodne šetnje kroz prijatne ulice nadomak mora.

Majorka 1 Majorka: Medeni mesec za hedoniste Majorka 2 Majorka: Medeni mesec za hedoniste Majorka 3 Majorka: Medeni mesec za hedoniste Majorka 4 Majorka: Medeni mesec za hedoniste Majorka 5 Majorka: Medeni mesec za hedoniste Majorka 6 Majorka: Medeni mesec za hedoniste Majorka 7 Majorka: Medeni mesec za hedoniste Majorka 8 Majorka: Medeni mesec za hedoniste Majorka 9 Majorka: Medeni mesec za hedoniste Majorka 10 Majorka: Medeni mesec za hedoniste

 Ivana Spasojević

Editors choice