Najveći ponos svakog roditelja su njihova deca, a ne postoji lepši i emotivniji trenutak nego kada vas majka vidi obučenu u belom, kako sa izabranikom svog srca, srećne i nasmejane koračate ka oltaru. Venčanje u svakome budi posebne emocije, a suze radosnice su neizbežne tom prilikom.

Svaka mlada žena želi da izgleda savršeno tog dana, da zaseni sve prisutne glamuroznim izgledom i haljinom. Iako se moda menja iz godine u godinu, venčanice koje su nosile naše majke ili bake davno su izgubile taj veličanstven i glamurozan izgled, ali i one su na svom venčanju bile prelepe, zanosne i neodoljive, baš kao i mlađe generacije danas.

Pogledajte uporedne fotografije žena koje su se venčale u dvadesetprvom veku i fotografije venčanice njihovih majki i sami prosudite koja je bila lepša i šarmantnija mlada.

Stefania Sainato, udala se za dečka u koga je bila zaljubljena još u srednjoj školi. Mlada je tom prilikom nosila dugu venčanicu na bretele punu kristala. Za nju je dan njenog venčanja bio ostvarenje svih snova i trenutak o kome je sanjala još od najranijeg detinjstva.

Stefanijina majka, Marija, za svoje venčanje odabrala je dugu venčanicu A kroja, sa čipkanim detaljima i dugim rukavima.

Obe mlade su bile lepe i ženstvene na svom venčanju, a koja se vama više dopada?

uporedna venčanje majki i ćerki Majke vs ćerke na venčanju: Koja mlada je lepša i elegantnija? uporedna venčanje majki i ćerki1 Majke vs ćerke na venčanju: Koja mlada je lepša i elegantnija?
Comments