Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Kao i svi veliki svetski gradovi, Beograd takođe ima kolektivno venčanje, jednom godišnje u maju mesecu, a prijave se primaju tokom cele godine, do popune broja. Ako želite da se vaše venčanje razlikuje od drugih (barem od svih koji se ne venčavaju u istom trenutku), da budete deo fantastične atrakcije, koja će biti glavni hit na internetu, o kojoj će se praviti emisije, pisati i pričati, razmislite o kolektivnom venčanju.

Zašto biste se odlučili na takav korak? Zato što te mladi i zaljubljeni, ne zanima vas da pratite neku tradiciju i poštujete običaje koji uostalom, zahtevaju previše troškova i deluju vam kao besmislen napor i želite nešto drugačije…

Kolektivna energija je mnogostruko jača i pozitivnija od pojedinačne, i ako inače volite žurke, koncerte i dešavanja koja okupljaju puno sveta oko onoga što taj svet voli, čemu se divi i u čemu uživa, onda je jasno – energija ljubavi i dobrih želja, vere i entuzijazma sa kojom dvestotinak parova započinje zajednički život, stvara moćne vibracije i sigurno je bolja i uspešnija od svih običaja i rituala za prizivanje bračne sreće i stabilnosti.

Dakle, kolektivno venčanje je način da uz minimalne troškove i maksimalnu pozitivnu energiju, veliki publicitet i dobru zabavu, izgovorite horsko DA i započnete zajednički život sa simpatijama i dobrim željama svih koji vide slike (u novinama, na TV-u, na internetu) sa kolektivnog venčanja i pomisle “kako je ovo lepo, bravo za ove mlade ljude!”

Editors choice