Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

1/2

Kao i svi veliki svetski gradovi, Beograd takođe ima kolektivno venčanje, jednom godišnje u maju mesecu, a prijave se primaju tokom cele godine, do popune broja. Ako želite da se vaše venčanje razlikuje od drugih (barem od svih koji se ne venčavaju u istom trenutku), da budete deo fantastične atrakcije, koja će biti glavni hit na internetu, o kojoj će se praviti emisije, pisati i pričati, razmislite o kolektivnom venčanju.

Zašto biste se odlučili na takav korak? Zato što te mladi i zaljubljeni, ne zanima vas da pratite neku tradiciju i poštujete običaje koji uostalom, zahtevaju previše troškova i deluju vam kao besmislen napor i želite nešto drugačije…

View this post on Instagram

Authentic love by @pablo_laguia Swipe —>

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Kolektivna energija je mnogostruko jača i pozitivnija od pojedinačne, i ako inače volite žurke, koncerte i dešavanja koja okupljaju puno sveta oko onoga što taj svet voli, čemu se divi i u čemu uživa, onda je jasno – energija ljubavi i dobrih želja, vere i entuzijazma sa kojom dvestotinak parova započinje zajednički život, stvara moćne vibracije i sigurno je bolja i uspešnija od svih običaja i rituala za prizivanje bračne sreće i stabilnosti.

Dakle, kolektivno venčanje je način da uz minimalne troškove i maksimalnu pozitivnu energiju, veliki publicitet i dobru zabavu, izgovorite horsko DA i započnete zajednički život sa simpatijama i dobrim željama svih koji vide slike (u novinama, na TV-u, na internetu) sa kolektivnog venčanja i pomisle “kako je ovo lepo, bravo za ove mlade ljude!”

Editors choice