Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

1/2

Kao i svi veliki svetski gradovi, Beograd takođe ima kolektivno venčanje, jednom godišnje u maju mesecu, a prijave se primaju tokom cele godine, do popune broja. Ako želite da se vaše venčanje razlikuje od drugih (barem od svih koji se ne venčavaju u istom trenutku), da budete deo fantastične atrakcije, koja će biti glavni hit na internetu, o kojoj će se praviti emisije, pisati i pričati, razmislite o kolektivnom venčanju.

Zašto biste se odlučili na takav korak? Zato što te mladi i zaljubljeni, ne zanima vas da pratite neku tradiciju i poštujete običaje koji uostalom, zahtevaju previše troškova i deluju vam kao besmislen napor i želite nešto drugačije…

View this post on Instagram

Authentic love by @pablo_laguia Swipe —>

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Kolektivna energija je mnogostruko jača i pozitivnija od pojedinačne, i ako inače volite žurke, koncerte i dešavanja koja okupljaju puno sveta oko onoga što taj svet voli, čemu se divi i u čemu uživa, onda je jasno – energija ljubavi i dobrih želja, vere i entuzijazma sa kojom dvestotinak parova započinje zajednički život, stvara moćne vibracije i sigurno je bolja i uspešnija od svih običaja i rituala za prizivanje bračne sreće i stabilnosti.

Dakle, kolektivno venčanje je način da uz minimalne troškove i maksimalnu pozitivnu energiju, veliki publicitet i dobru zabavu, izgovorite horsko DA i započnete zajednički život sa simpatijama i dobrim željama svih koji vide slike (u novinama, na TV-u, na internetu) sa kolektivnog venčanja i pomisle “kako je ovo lepo, bravo za ove mlade ljude!”

Editors choice