Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ono što sledi jeste upustvo za muškarce kako da obraduju buduće žene izborom vereničkog prstena, a ujedno je i spas za žene koje očekuju najlepši i jedinstven verenički prsten baš po njihovom ukusu.

Sve ovo zarad devojaka koje su doživele razočaranje kada su videle kakav ih je prsten dočekao u kutijici. Zbog euforije i uzbuđenja koji su propratna osećanja svake prosidbe, devojka i ne obraća toliko pažnju na ostale detalje, ali je zato prsten najvažniji. Njega će svi gledati, ona prvo neće skidati pogled sa njega i ponosno će ga pokazivati drugaricama.

Pa da krenemo sa savetima. Momci, dobro obratite pažnju na sledeće smernice.

Toliko je poznatih ličnosti i njihovih odabira koje možemo uzeti za primer.

Kada se Meri-Kejt Olsen verila za 17 godina starijeg Olivijea Sarkozija, niko nije toliko polemisao o starosnoj razlici, koliko o prstenu kojim je Meri verena. Prsten je obogaćen ogromnim dijamantskim kamenom, poznatog brenda Cartier. Ovaj gigantski dijamant je obložen pravim zlatom i veoma je krupan zalogaj koji ne može svako priuštiti svojoj izabranici. Iako je ovo više izbor za glamuroznu damu iz Holivuda, nijedna devojka se ne bi bunila da bude njen.

Poznato je da javne ličnosti jako vode računa o tome i trude se da bude jedinstven, jer će sve oči biti uprte u ruku poznate verenice, ali evo ideje broj jedan. Ugledajte se na njih, pa neka i vaš izbor prstena bude jedinstven. Trudite se da se razlikuje i izdvaja iz mase istih. To je stavka broj jedan.

Vintidž stil

Starinsko prstenje u vintidž stilu, veoma je moderno u poslednje vreme. Čak i ako iskoristite verenički prsten svoje majke ili bake i lepo ga ispolirate, to bi bila odlična ideja koja bi se mogla pretvoriti u tradiciju. Nije sve u modernim modelima i šljaštećim kristalima. Neke devojke baš vole taj stil i sa zadovoljstvom bi nosile nešto što je godinama u porodici, a simbol je večne ljubavi.

Ukoliko je vaša izabranica malo urbanija i voli sve što vole mladi, onda je najbolje da izaberete prsten sa velikim kamenom. Jednostavan, a klasičan. Ovo je trik koji uvek upali i nema devojke kojoj se ne dopada takav prsten.

113 Kako pronaći jedinstven verenički prsten?

Prsten od belog zlata sa dijamantom

Ukoliko je vaša devojka umetnička duša i voli sve samo ne jednostavno, onda je najbolje da posetite dizajnera nakita i sami napravite skicu prstena. Još draže će joj biti ukoliko je to simbol koji veliča vašu ljubav. Verujte da sa ovim potezom sigurno nećete pogrešiti, jer svakoj devojci prija kada zna da je njen prsten unikatan i da je neko to napravio specijalno za nju.

210 Kako pronaći jedinstven verenički prsten?

Nešto skroz drugačije što se retko viđa

Pored dijamanta, postoji i drugo drago i poludrago kamenje koje može podjednako lepo ukrasiti njenu ruku. Bio to rubin ili granit, ali i ametist, gorski kristal, jaspis, karneol, aventurin, ahat, žad, roze turmalin ili fluorit, na vama je da izaberete. Vodite računa o tome kakav tip ličnosti je vaša draga.

38 Kako pronaći jedinstven verenički prsten?

Savršeni prsten

Nadamo se da smo vam donekle pomogli. Pažljivo sa odabirom i neka vam sledeće slike posluže kao inspiracija.

44 Kako pronaći jedinstven verenički prsten?

Prsten od žutog zlata

54 Kako pronaći jedinstven verenički prsten?

Jedinstveni kamen sa četiri lista

63 Kako pronaći jedinstven verenički prsten?

Klasičan prsten je izbor mnogih

Violeta Stojanović

Editors choice