Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Čini vam se odjednom da se svi vaši prijatelji i bliži i dalji rođaci udaju ili žene, a vi samo kao nemi posmatrač idete od jednog do drugog venčanja. Bilo da vas to deprimira jer ste još uvek sami, da vam je već postalo naporno danonoćno “bančenje” uz glasnu muziku i gomilu rođaka koje viđate jednom u deset godina, ili da doživljavate finansijski krah zbog poklona, dobar, a ne previše skup izbor garderobe može “izvući stvar”.

Prosto, ako uspete da uklopite vaš budžet, udobnost i ipak budete zvezda večeri, zaboravićete na sve ostale smetnje. Evo kako da to izvedete.

Ponesite dovoljno veliku torbu

kako preziveti vencanje 2 Kako preživeti odlazak na venčanje

Čak i ako ne nameravate da nosite veliku torbu sa sobom, već da je samo ostavite u automobilu, budući da ćete provesti mnogo sati na nečijem venčanju, želite da budete zbrinuti ako vam se zalomi nokat, ili vam se razmaže šminka, a da se pritom ne mučite da sve potrebno  “strpate” u minijaturnu pismo-tašnu.

Pametno odaberite obuću

kako preziveti vencanje 3 Kako preživeti odlazak na venčanje

Nije potrebno da kupujete nove cipele za svako venčanje. Iskoristite one iz vašeg ormara, i to najudobnije, bez kompromisa. Ne želite da dopustite sebi da budete od onih devojaka koje šetaju bose ili se preobuvaju u sred proslave, kada već imate razgažene i udobne cipele u kojima izgledate sjajno.

Editors choice