Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Parovi obično obeležavaju godišnjicu braka razmenom poklona, odlaskom na večeru, ili priređivanjem večere za najbliže prijatelje – obično se proslavlja prva godišnjica, a zatim one okrugle cifre – petogodišnjica, desetogodišnica… To je vaš važan datum i vaša stvar na koji način želite da ga obeležite, a ovo su neki simpatični predlozi, koji mogu da vas inspirišu.

Napišite partneru ljubavno pismo

Slično kao sa zavetima na venčanju, ovo je romantično i toplo i vrlo dirljivo – u svakodnevnom životu nikada ne izgovorimo toliko lepih rečenica odjednom, a ovo je prilika da se partneru obratite sa ljubavlju i zahvalnošću i da mu kažete sve ono što ste u žurbi i brizi propustili, što on verovatno zna, ali će mu prijati da to ima “napismeno”. Napišite mu zašto ga sada volite više nego na početku, zašto je on izbor vašeg života i zašto vam je život bolji i lepši sa njim. Napišite mu da želite da to uvek zna, naročito onda kad vas životne situacije udaljavaju, poražavaju i brinu i kad ste obuzeti svojim problemima, pa ne vodite računa o partnerovim osećanjima.

Napravite mapu “vaših mesta”

Nacrtajte mapu vaših omiljenih mesta – ako niste puno zajedno putovali, neka to bude mapa mesta gde ste se upoznali, izlazili na sastanke, doživeli posebno romantične i važne trenutke.

Editors choice