Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

1/2

Parovi obično obeležavaju godišnjicu braka razmenom poklona, odlaskom na večeru, ili priređivanjem večere za najbliže prijatelje – obično se proslavlja prva godišnjica, a zatim one okrugle cifre – petogodišnjica, desetogodišnica… To je vaš važan datum i vaša stvar na koji način želite da ga obeležite, a ovo su neki simpatični predlozi, koji mogu da vas inspirišu.

Napišite partneru ljubavno pismo

Slično kao sa zavetima na venčanju, ovo je romantično i toplo i vrlo dirljivo – u svakodnevnom životu nikada ne izgovorimo toliko lepih rečenica odjednom, a ovo je prilika da se partneru obratite sa ljubavlju i zahvalnošću i da mu kažete sve ono što ste u žurbi i brizi propustili, što on verovatno zna, ali će mu prijati da to ima “napismeno”. Napišite mu zašto ga sada volite više nego na početku, zašto je on izbor vašeg života i zašto vam je život bolji i lepši sa njim. Napišite mu da želite da to uvek zna, naročito onda kad vas životne situacije udaljavaju, poražavaju i brinu i kad ste obuzeti svojim problemima, pa ne vodite računa o partnerovim osećanjima.

Napravite mapu “vaših mesta”

Nacrtajte mapu vaših omiljenih mesta – ako niste puno zajedno putovali, neka to bude mapa mesta gde ste se upoznali, izlazili na sastanke, doživeli posebno romantične i važne trenutke.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @partimetravelers

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Editors choice