Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Kada organizujete svoje venčanje iz snova, sigurno želite da sve bude elegantno i primereno samom dohgađaju, ali opet ne želite da ni vama ni vašim gostima bude dosadno.

Da se razumemo, ne možete vi sad izmišljati toplu vodu i izmisliti nešto spektakularno, jer svadba je svakako jedan događaj koji ima određeni protokol koji se mora ispoštovati. Ipak, sve možete učiniti lepšim i zabavnijim dodavanjem boje u vašu svadbenu dekoraciju.

Neka šampanjac kojim budete nazdravljali bude roze boje, konfete koje će gosti bacati po vama kada izađete iz crkve raznobojne, bidermajer pun velikih šarenih cvetova ili neka sa plafona vise trake i baloni koji će ne samo prostor, već i vaše fotografije učiniti lepšim.

Zato, ukoliko već planirate svoje venčanje neka vas fotografije koje slede inspirišu.

Kako da obojite svoje venčanje 1 Kako da obojite svoje venčanje Kako da obojite svoje venčanje 3 Kako da obojite svoje venčanje Kako da obojite svoje venčanje 4 Kako da obojite svoje venčanje Kako da obojite svoje venčanje 5 Kako da obojite svoje venčanje Kako da obojite svoje venčanje 6 Kako da obojite svoje venčanje Kako da obojite svoje venčanje 7 Kako da obojite svoje venčanje Kako da obojite svoje venčanje 8 Kako da obojite svoje venčanje Kako da obojite svoje venčanje 9 Kako da obojite svoje venčanje Kako da obojite svoje venčanje Kako da obojite svoje venčanje

Lenka Gatić

Editors choice