Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sigurno želite da se vaša devojka zauvek seća momenta kada ste je zaprosili. U tom slučaju, jednostavno “Hoćeš li da se udaš za mene” uz čašu šampanjca i nije nešto naročito, zar ne? Evo nekoliko zanimljivijih i originalnijih rešenja.

YouTube

YouTube se može kreativno iskoristiti za prošenje devojke. Potrebno vam je samo malo umeća u radu na kompjuteru i montiranju klipova. Ali, ako vi i niste toliko spretni, prepustite drugom posao, a vi osmislite romantičnu, ljubavnu poruku putem koje ćete je pitati da se uda za vas. Video potom možete poslati na mail, totalno neočekivano, a možete je i samo pitati da bude prva koja će pogledati vaše remek delo. Naravno, nećete joj reći o čemu se radi, izmislite da je to nešto za posao!

Avion

Ovo smo već videli na filmu i, složićete se, baš je interesantno. Avion koji za sobom vuče ogroman plakat na kome piše “Udaj se za mene” će sigurno oduševiti vašu devojku i sva srećna će vam reći “Da“!

Facebook

Ako je ona neko ko često posećuje ovu društvenu mrežu, iskoristite to u vašu korist. Osmislite zanimljivu cover sliku na kojoj ćete joj napisati to važno pitanje i označite je. Valjda joj neće smetati što ste to podelili sa celim svetom.

Film

Mirno, nedeljno popodne iskoristite da odgledate neki film. Bilo kog žanra. Ono što je caka je to da ćete izmontirati svoju scenu, gde će, nasred filma, iskočiti “Udaj se za mene”! Biće zanimljivo videti njenu reakciju!

Alarm

Dokopajte se njenog telefona i malo se pozabavite alarmom koji svako veče navija pred spavanje. Neka poruka u trenutku aktivacije alarma glasi “Budi se lepotice, želim da se udaš za mene”!

iStock 000007791827Small Kako da na kreativan način zaprosite devojku

Alarm je interesantan način da zaprosite svoju dragu

Poklon

Poklon ćete, naravno, biti vi sa prstenom. A bićete upakovani u veliku, šarenu kutiju. Potrudite se da vas neki prijatelj poštar dostavi na njenu adresu i neka kaže da je to hitna pošiljka!

Majica

Svoju poruku možete odštampati na majici, preko koje ćete obući jaknu. U sred šetnje, šopinga ili neke druge svakidašnje radnje, kleknite i iznenadite je.

Automat za piće

Opet treba da iscenirate najobičniju šetnju tokom koje ćete otići do automata i pitati je šta želi da pije. Pravićete se da ste ubacili novac, ali ništa se neće desiti zbog čega ćete joj reći da aparat ne radi. Međutim, umesto pića, pojaviće se prsten i vi ćete je pitati specijalno pitanje!

Pod vodom

Ako ste u prilici, možete da organizujete ronjenje i da je zaprosite pod vodom. To sigurno nikada neće zaboraviti, a osmeh i zagrljaj će vam reći da ste uspeli!

Tekst: Ivana Tomić

Editors choice