Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/4

Mnoge žene još od detinjstva sanjaju venčanje kao iz bajke. Vi ste princeza koja čeka da u dvorcu bude zaprošena od hrabrog princa i junaka koji je spreman da vam pokloni svu svoju ljubav i srce na dlanu. Iako su ovakva i slična maštanja uglavnom vezana za detinjstvo, još uvek postoji način da sebi priredite bajkovitu ceremoniju tako što ćete se venčati u dvorcu. Irska je zemlja legendi, prirodnih lepota, vitezova i dvoraca koji vekovima opčinjavaju turiste širom sveta.

Danas su venčanja van zemlje dostupna gotovo svima i ako želite da svoje venčanje proslavite na nekom uzbudljivom mestu kao iz sna i mašte, izaberite neke od velelepnih dvoraca u Irskoj. U Irskoj avantura počinje na svakom koraku.

Ashford Castle

Ovaj srednjevekovni dvorac je jedno od najluksuznijih zdanja u Irskoj, a danas je pretvoren u hotel sa pet zvezdica. Ako želite da zaprosite svoju dragu, hotel ima pripitomljenu sovu pod nazivom Dingle koju su naučili da doleti sa prstenom oko vrata. Zvuči preuzbudljivo, zar ne? Od poznatih koji su odsedali u ovom dvorcu su Džon Lenon, Bred Pit, Ronald Reagan, princa Edvard i mnogi drugi.

Ashford Castle Irski dvorci iz bajke za vaše venčanje

Editors choice