Mnoge žene još od detinjstva sanjaju venčanje kao iz bajke. Vi ste princeza koja čeka da u dvorcu bude zaprošena od hrabrog princa i junaka koji je spreman da vam pokloni svu svoju ljubav i srce na dlanu. Iako su ovakva i slična maštanja uglavnom vezana za detinjstvo, još uvek postoji način da sebi priredite bajkovitu ceremoniju tako što ćete se venčati u dvorcu. Irska je zemlja legendi, prirodnih lepota, vitezova i dvoraca koji vekovima opčinjavaju turiste širom sveta.

Danas su venčanja van zemlje dostupna gotovo svima i ako želite da svoje venčanje proslavite na nekom uzbudljivom mestu kao iz sna i mašte, izaberite neke od velelepnih dvoraca u Irskoj. U Irskoj avantura počinje na svakom koraku.

Ashford Castle

Ovaj srednjevekovni dvorac je jedno od najluksuznijih zdanja u Irskoj, a danas je pretvoren u hotel sa pet zvezdica. Ako želite da zaprosite svoju dragu, hotel ima pripitomljenu sovu pod nazivom Dingle koju su naučili da doleti sa prstenom oko vrata. Zvuči preuzbudljivo, zar ne? Od poznatih koji su odsedali u ovom dvorcu su Džon Lenon, Bred Pit, Ronald Reagan, princa Edvard i mnogi drugi.

Ashford Castle Irski dvorci iz bajke za vaše venčanje

Comments