Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Neki parovi prepuste fotografu koga su angažovali da hvata trenutke i oni obično znaju svoj posao. Ako tačno znate šta želite, dajte fotografu smernice, a on će znati kako da “uhvati” trenutak – a ako ne znate koje to trenutke želite da imate u albumu sa venčanja, jer ćete ih rado gledati i prisećati se i posle mnogo godina, evo nekih predloga. Pribeležite ih, da ne biste morali da ih pamitite i rizikujete da zaboravite – a bilo bi vam žao zbog toga!

Prvi susret mladenaca spremnih za ceremoniju

Iako ste zajedno birali njegovo odelo i on vas je verovatno video kako isprobavate venčanicu, frizuru, šminku, to nikako nije isto. Ako poštujete običaj da se ne vidite dok ne krenete na ceremoniju venčanja (dok ne uđete u crkvu), taj trenutak kad ugledate jedno drugo u punom sjaju, sa emocijama ispisanim na licu i u očima (sjaj, trema, ganuće, uzbuđenje) zaista je vredan pamćenja! Dakle, odredite mesto gde ćete se sresti i dajte uputstva fotografu (ali i svojim prijateljima, koji će sigurno slikati i snimati mobilnim telefonima) da bude spreman na tom mestu.

Posebna fotografija sa bakom (dekom)

Bake i deke neće dugo biti sa vama – iskorisite priliku i napravite sa svakim od njih posebne fotografije. Oni će voleti da ih imaju, a vi ćete jednog dana žaliti ako ih nemate. Te slike će čuvati uspomenu na njih, onakve kakve ih poznajete i volite, jer su se tog dana potrudili i doterali za vaš veliki dan i srećni su i ponosni na vas.

Grupna porodična fotografija

Venčanje je retka prilika kada se okuplja šira familija, svi u svom najboljem izdanju! Verovatno ćete se slikati sa njima i pojedinačno, ali za sebe i svoju buduću porodicu, napravite jednu veliku grupnu fotografiju, svih članova uže porodice i šire familije. Neke članove njegove familije verovatno ćete prvi put videti na svadbi (i oni vas), kao i on neke vaše, a zajednička fotka je gest koji simbolizuje spajanje i udruživanje vaših porodica i to je zaista divna uspomena.

Editors choice