Da li ste razmišljali o tome da odete na drugi medeni mesec sa svojim partnerom? Postoji par razloga zbog kojih bi trebalo da razmislite o ovoj ideji. Vama i vašem partneru je potrebno vreme koje ćete provesti sami kako biste obnovili svoju ljubav. Brak je sasvim jedno novo poglavlje u životu, pa možda nećete imati vremena da dovoljno pažnje posvetite svom partneru. Kako vam se čini da ponovo otputujete sami sa njim? Zvuči kao odlična ideja. Pogledajte destinacije koje bi trebalo da posetite.

Postoji mnogo razloga zbog kojih bi trebalo da posetite Ibicu. Ovo ostrvo, poznato po najboljim zabavama na svetu, bilo bi idealno mesto za vaš drugi medeni mesec! Izlazite, ludujte i zabavljate se! Budite drugačiji sa svojim partnerom i uživajte!

Ibica Drugi medeni mesec: Pet zanimljivih destinacija

Zbog toga što je Pariz previše turističko mesto, kao sledeću destinaciju u Francuskoj, trebalo bi da se odlučite za Lion! Osim sjajnih mesta koje možete posetiti u ovom, sigurno ćete uživati u njihovoj kuhinji!

Lion Drugi medeni mesec: Pet zanimljivih destinacija

Petra je idealan grad koji bi trebalo da posetite sa svojim partnerom! Grad poznat po svojoj prošlosti, sa mnogo mesta koje možete da istražujete.

Petra Drugi medeni mesec: Pet zanimljivih destinacija

Prag je grad prošlosti sa elementima modernog! Ako želite da posetite ovo mesto, najbolje je da ga posetite sa partnerom!

Prag Drugi medeni mesec: Pet zanimljivih destinacija

Ko ne bi voleo da poseti grad na vodi sa svojim partnerom? Ovo je jedinstvena prilika da se vozite gondolom i da zajedno obilazite ovaj fantastični grad!

Venecija Drugi medeni mesec: Pet zanimljivih destinacija
Mirjana Radojević 
Comments