Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Da li postoji važniji dan u životu jedne devojke od sopstvenog venčanja? Nije važno da li je od venčanja napravljenja fešta u smislu broja gostiju i same organizacije, nije važno ni da li ste se odlučile da za taj dan obučete venčanicu ili neku cool haljinicu, još je manje važan izbor obuće; važno je da je to vaš dan. Dan koji se crvenom bojom upisuje i kalendar i za koji ćete dobijati poklone u godinama koje slede. Kada smo već kod poklona za godišnjicu braka, nemojte slučajno dozvoliti da ta tradicija sa godinama počinje da bledi. Nije stvar u materijalnom delu poklona, več u činjenici da se taj dan obeleži i da se tog dana svake godine vi i vaš dragi prisećate te “čuvene” svadbe i događaja koji su je pratili. Ako ništa drugo tog dana napravite ručak svom dragom ili pak ako su tu deca i ceo vaš odnos poprima drugi nivo, zagrlite ga tog dana i recite mu da ga volite…

Dakle složile smo se koliko je taj dan važan, ali dan koji mu prethodi zna da bude dosta uzbudljiv ukoliko ste jedna od mladi koje sve rade u poslednjem trenutku ili onih koji su sklone panici.

Moj savet je da dan pred venčanje udahnete duboko, skuvate sebi jutarnju kaficu i uživate.

1199007.48 Analiziramo: Da li dan pred venčanje mora biti napet?

Možete i da ugasite telefon do podneva, da se naspavate, verujte mi. San je ključan, jer nisam baš sigurna kako ćete spavati sledeće noći. Ukoliko ne ugasite telefon od ranog jutra će vas zvati mama, drugarice, organizatorka venčanja, vaš budući suprug koji još nije siguran da li je dobra odluka što se opredelio za leptir mašnu umesto za kravatu. Pitanja hiljadu i sve oči uprte u vas. Polako. Može sve to da pričeka, recimo nekih 13 časova. Ukoliko sami sebi ne obezbedite i ne napravite mir niko neće – ovo vam je moj prijateljski savet generalno za život, a da ne pričam o danu pred venčanje.

Editors choice