Anabella venčanice” je generalni zastupnik i uvoznik brendova: Miss Kelly, Divina Sposa, Marylise, Kelly Star, Collector, Eddy K., Guy Laurent i Elianna Moore.

Anabella venčanica Anabella venčanice

Profesionalni odnos prema radu i svetski nivo organizacije, dostignut je u prvim godinama i sačuvan je do danas. “Anabella venčanice uživa veliki ugled zahvaljujući stručnom i prijateljskom prilazu klijentu i temeljnom i kvalitetnom radu. Pored kvalitativnog i konkurentskog nastupa na tržištu, ovu firmu karakteriše i distribucija luksuznih venčanica, vrhunskog kvaliteta. Iza selekcije brendova koje zastupa “Anabella venčanice, stoji dugogodišnje istraživanje i studije želja klijenata.

Ono po čemu je salon venčanica “Anabella venčanice” posebno poznat i popularan među devojkama koje pripremaju najlepši dan u svom životu su venčanice za trudnice, kao i kratke venčanice namenjene devojkama koje žele da se na svom venčanju osećaju slobodno i lepršavo.

Ono po čemo bismo izdvojili “Anabella venčanice, jeste i  božanstveni objekat „Anabella wedding store“, koji se prostire na 300 kvadratnih metara. Salon se nalazi u Beogradu, u ulici Kumodraška 35, sa obezbeđenim parking prostorom. Pored prijatne atmosfere, stručnih saveta, očekuje vas preko 600 glamuroznih modela venčanica.

Pod pokroviteljstvom “Anabella venčanice, organizuje se i divan festival “Dani Anabella venčanica. Festival je interaktivnog karaktera, a cilj festivala je da aktivira kreativnost u nama i inventivno razmišljanje kod mladih parova. Ideja je da se kroz interaktivna predavanja stručnjaka iz različitih oblasti organizacije venčanja, otvore novi vidici, prenstveno na polju ideja, umetničkih i praktičnih koncepata, a zatim da se kroz sistem prezentacije i interaktivnih radionica te veštine i primene. Poslednji festival održan je ove godine od 10. do 20. juna, kada su naši dragi gosti, pored veoma kvalitetnog interaktivnog predavanja, dobili i veoma vredne poklone. Partneri festivala su bili: Zlatara Andrejević, Travel Boutique, Anchi Kolači, Marry Ed, Foto Diznilend, Foto Sale, Glamour Event Centar, cvećara Ramonda, AMC, Kare Design, Kazablanka, Stranci u noći, Specifik Design Studio, Na Sva Zvona i mnogi drugi.

Anabella venčanice” možete pratiti na njihovoj Facebook stranici  ili možete posetiti njihovu internet prezentaciju  www.anabellavencanice.com

Comments