Približava se dan mog venčanja….

Vazduh u Beogradu nekako miriše na ljubav. Kalenić pijaca miriše na cveće, ulice mirišu na lipu, ljudi mirišu na proleće.

Bloomdesign 5 Ah, taj bidermajer!

Restoran smo Nikola i ja odabrali još krajem prošle godine, venčanicu mi je donela kuma iz Beča, njemu smo odelo odabrali istog dana kada smo odlučili da se uzmemo.

Bloomdesign restoran Ah, taj bidermajer!

Sve je nekako savršeno. Brojimo sitno do našeg venčanja. Da, da  NAŠEG venčanja. Kako bih vam rekla, dosta mi je više da budemo kumovi, prijatelji i sve one gostujuće kategorije na tuđim svadbama, razumete me, znam.

Toliko je sve slatko i nekako glatko da deluje nestvarno. Bože, kako su samo paničari sve one devojke koje imaju problema sa organizacijom, mislim se ja.

I tako desetak dana pred svadbu u neobaveznoj večeri sa kumovima, moja školska drugarica( buduća kuma ) usput me priupita: “Nego, ne hvališ se kakav si bidermajer obabrala ?”. Muk. Zaprepašćeno je gledam, ravno saznanju da će sutra biti smak sveta.

Bloomdesign1 Ah, taj bidermajer!

Ja sam to totalno zaboravila! Sve sam isplanirala do detalja, ali nekako jedan od glavnih sam zaboravila.

U prvi mah krivim Nikolu, pa kumu, pa sebe.

“Kako se niko toga nije setio ?”, naglas razmišljam.

Marija konstatuje da je pre par meseci upoznala dvoje divnih mladih ljudi, Branka i Mariju koji se bave organizacijom venčanja i kako bi mogla preko prijatelja da se raspita kako doći do njih.

Hvali ih ona i pokazuje mi fotografije sa svadbe koje su oni organizovali, sve deluje nekako zaista božanstveno. I verujem ja da oni to lepo rade, ali moja svadba je sledeće nedelje?!

Bloomdesign 4 Ah, taj bidermajer!

Pitajte me da li sam spavala te noći ?!

Sutradan smo Marija i otišle da se vidimo sa njenom imenjakinjom i Brankom iz Bloomdesign-a da vidim da li mogu da mi spasu venčanje ili ću sa sobom nositi buket ruža, šalm se ja.

Marija i Branko su uigran tandem i to se odmah vidi. Nisam ni prva ni posladnje mlada koja ih dovodi u ovakvu situaciju, konstatuju oni.

Jedino što su mi tražili je fotogrfaija moje venčanice, Nikolinog odela i prostora gde će biti održano venčanje.

Nije im trebalo ni par minuta da se odluče oko cveća i aranžmana za moju malenkost.

Bloomdesign 2 Ah, taj bidermajer!

Čarobno, mislim se ja…

I tako je i bilo, dobila sam zaista bidermajer kao iz bajke….

Više o Bloomdesign studiju možete pročitati ovde !

Comments