Daleki Tajland donosi nam najdivnije fotografije zaljubljenih parova. Sve to zahvaljujući prirodnoj lepoti, koja osvaja sva čula, ali i ljubavnim scenama koje su tada posebno uzavrele i ispunjene nežnim momentima.

Ovo mesto je najdivnija destinacija koju možete izabrati za svoje egzotično venčanje. Ukoliko se premišljate, mi ćemo vam pokazati pogodnosti ovakvog venčanja.

Tajland je pravo mesto da se zareknete na ljubav do kraja života, jer je bogat kulturnim iskustvom koje je ovekovečeno brojnim vizuelno lepim znamenitostima.

Ono čime je njihova kultura bogata jesu običaji. Venčanja mogu biti klasična ili ispunjena tradicijom i budističkom filozofijom, koja ima posebno značenje za zajednički život.

Iako odlazak u ovu državu zahteva brojnu dokumentaciju i papirologiju, to bi moglo biti predivno sećanje na nešto bajno i neponovljivo.

Komentari onih koji su ovo učinili pozitivni su i ne postoji par koji se je pokajao. Svi oni želeli su da se osame i da venčanje ne bude u okviru porodice, već nešto sasvim drugačije.

Ovakvim venčanjem moći ćete da naučite neke nove stvari i pre svega upoznate njihovu kulturu.

Možete da učestvujete u pripremi venčanja, ali i da vam svedoci budu najzanimljiviji Tajlanđani obučeni u njihovoj nošnji.

227 A na Tajlandu, venčanje na plaži 324 A na Tajlandu, venčanje na plaži 420 A na Tajlandu, venčanje na plaži 514 A na Tajlandu, venčanje na plaži 611 A na Tajlandu, venčanje na plaži 811 A na Tajlandu, venčanje na plaži

Violeta Stojanović

Comments