Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Promena šminke

Prepusti šminkanje profesionalnom šminkeru sa kojim si se već dogovorila i uputila ga u ono što želiš da postigneš – nedelju dana pre venčanja uradi probno šminkanje, da bi se možda korigovala neka boja, ili količina tonera. Cilj je da izgledaš sveže i blistavo, da ti šminka deluje prirodno i bude trajna – ne želiš da se maskiraš i budeš neprepoznatljiva.

Detoksikacione tretmane

Sokove i čajeve koji pročišćavaju upotrebi mesec dana pre, da bi postigla efekat i da bi nedelju dana pre venčanja imala stabilnu probavu i težinu koja odgovara venčanici.

Invazivni tretmani lica

U nastojanju da očistiš lice i učiniš kožu glatkom, sjajnom i blistavom, ne poseži za invazivnim tretmanima, kao što su hemijski pilinzi i dermoabrazije. Koži je potrebno vreme da se smiri i regeneriše, a i ne treba da bude preosetljiva u trenutku kada treba da “istrpi” jaku šminku tokom čitavog dana i noći. Da bi tvoja koža dobro nosila šminku, potrebno ti je hidriranje i san. Sve nepravilnosti pokriće dobra šminka.

Novi proizvodi za negu kože

Kao i sa farbom za kosu – ne menjaj proizvode koje već koristiš i ne isprobavaj nikakve čarobne formule nedelju dana pred venčanje. Može se ispostaviti da ti koža loše reaguje na nove proizvode, ili da si alergična na neke sastojke, a taj stres ti uopšte nije potreban.

Noćna bdenja

Ako te muči nesanica, jer si suviše nervozna i stresirana, bolje uzmi neko prirodno biljno sredstvo za umirenje, nego da noću korigujetš planove za venčanje. Nedelju dana pred venčanje trebalo bi da si već svima podelila zaduženja i prepustila im brigu o onome što je njihov deo. Ne unosi zabunu menjanjem planova, jer nećeš napraviti značajna poboljšanja, a naročito nemoj to raditi noću.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice