Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

I dok je odlazak na odmor već tradicionalni način bekstva iz grada i sjajan put do relaksacije, ume da bude i okidač za mnoge zdravstvene probleme. Ali, uz samo malo planiranja unapred, zdravog razuma i trunkom sreće, bićete spremni da obilazite prelepa mesta, jedete divne obroke i uživate u svim stvarima koje želite da radite, a da ne morate da posećujete lokalnu bolnicu.
Kako da ostanete zdravi kada…

Jedete?

Postoje dva osnovna pravila za konzumiranje hrane u stranim zemljama. Prvo – operite ruke i drugo – operite ruke! Davanje novca, hvatanje za šipku u prevozu i generalno provođenje vremena sa ljudima u novom gradu je kao da ste napravili otvorenu žurku za bacile i rekli im da pozovu sve drugare bakterije. Takođe, staro pravilo konzumiranja tek skuvane hrane u popularnim restoranima je dobro, ali ako želite da probate uličnu hranu (teško je tome odoleti, znamo), pitajte da vam je skuvaju – ne podgreju – pred vama i da vam je posluže vrelu.

hrana1 Putovanja i zdravlje: Stvari koje ste mislili da znate

Savet: Izbegavajte ulične sireve i generalno mlečne proizvode (šejkovi i slično), jer neke strane zemlje imaju drugačije zakone pasterizacije, što može da rezultira štetnim bakterijama.

Nastavak pročitajte ovde!

 

Editors choice