Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Deca kraće spavaju, zato što ležu u krevet sa tabletima i smart telefonima, pokazalo je jedno američko istraživanje, sprovedeno na velikom broju dece uzrasta od 10 do 13 godina.

Kao da je bilo potrebno naučno istraživanje, da nam kaže ono što nam govori zdrav razum. Kraće će spavati i ako gledaju TV pred spavanje, pa i ako čitaju. Uostalom, to ne važi samo za decu, nego za sve nas.

Kako da im oduzmemo te sadržaje uz koje vole da se opuste, kad mi radimo to isto? Gledamo filmove, surfujemo, ili čitamo – svaka aktivnost koju sprovodimo kad već legnemo, skraćuje vreme spavanja.

Zašto su nam deca neispavana2 Zašto su nam deca neispavana

Istraživanje je pokazalo da navika korišćenja telefona i tableta u krevetu, skraćuje spavanje za dvadesetak minuta. Koliko vremena vama treba da ostavite ono što ste poneli sa sobom u krevet i da zaspite?

Ponekad se odričemo sna, da bismo se posvetili zanimljivim sadržajima za koje imamo vremena, samo ako to vreme odvojimo od spavanja. Ne možete tek tako usred dana uzeti da čitate, recimo, ili da gledate film, kad vam dnevne aktivnosti i obaveze to ne dozvoljavaju.

Editors choice