Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Nastavljajući sa obeležavanjem Međunarodnog dana majki, kompanija Imlek, na Cvetnom trgu u Beogradu, organizovala je manifestaciju pod nazivom „Moja Kravica zahvaljuje majkama“.

U okviru ove manifestacije najviše su uživali mališani i njihove mame, kojima su specijalno za tu priliku izrađeni unikatni pokloni. Tom prilikom prisutnima je prikazan i kratkometražni dokumentarni film „Moja mama je najbolja mama na svetu“, u kojem su prikazane iskrene izjave dece o njihovoj ljubavi prema majkama.

Moja Kravica zahvaljuje majkama 2 Moja kravica zahvaljuje majkama

Moja Kravica je pravi izbor za sve, a posebno najmlađe, jer obezbeđuje zdrav rast i razvoj, i ono najvažnije – srećno odrastanje. Međutim, ono je zagarantovano samo ako naučimo da odaberemo pravi kvalitet, a za to nam je od malih nogu neophodna pomoć jedinog bezuslovnog prijatelja, naše majke. Upravo iz tog razloga kompanija Imlek želela je da im zahvali, i da im zajedno sa mališanima pokaže koliko su važne.

Moja Kravica zahvaljuje majkama 3 Moja kravica zahvaljuje majkama

„Najteži majčinski zadatak jeste napraviti pravi izbor za dete u mnoštvu izazova koje današnje vreme sa sobom nosi. Ali kod nekih stvari izbor je lak: nikada nisi prestar za majčinsku podršku, kao što nikada nećeš prerasti vrhunski kvalitet i pun ukus Moja Kravica mleka, u kojem su sačuvani svi hranljivi sastojci, idealni za zdravu ishranu, kako majke, tako i deteta. Cilj današnje manifestacije jeste da podsetimo sve naše građane koliko je važna i nezamenljiva uloga majke u životu svakog od nas, ujedno i da im zahvalimo što već decenijama prepoznaju Moja Kravica mleko kao pravi izbor za decu i njihovo zdravo odrstanje“, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Editors choice