Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Pelene od bambusa, ručno pravljene čokolade, biljna kozmetika, unikatni komadni nameštaj, samo su neki od proizvoda koje će predstaviti više od 50 učesnica šestog po redu “Bazara mama preduzetnica“, u subotu, 13. februara, u atrijumu Delta City-ja.

U okviru Bazara, ove hrabre mame će predstaviti svoje kreativne proizvode, ali i poučne priče kako bi osnažile i druge žene da realizuju svoje ideje i pretoče inspiraciju u delo.

Bazar mama preduzetnica 2 U subotu šesti Bazar mama preduzetnica“

Da li postoji radna diskriminacija žena u praksi i sa kojim su se preprekama suočavale u pokretanju kompanija – neke su od tema o kojima će mame razgovarati, zahvaljujući prilici da se bolje upoznaju i međusobno umreže.

“Prvi put zaista radimo ono što volimo i u čemu istinski uživamo i verujemo da se to vidi i u poslovanju Zdravo Živo – prvog sirovog, veganskog restorana u Beogradu. Ako radiš posao koji voliš sa ljudima koji su ti prijatelji, ako zajedno razvijate nešto lepo, ako delite sve uspehe i probleme, to je onda dobitna kombinacija. Preduzetništvo za nas znači ostvarivanje snova, čvrsto koračanje ka cilju, samostalnost, hrabrost i nezavisnost da budete ono što jeste i radite ono što sanjate.“ – ističu Marina Bubonja i Irina Bulatović, dve mame koje su pokrenule projekat “Zdravo Živo”.

Mame kompanija Zdravo Zivo U subotu šesti Bazar mama preduzetnica“

U organizaciji “Centra za mame“, Bazar će biti otvoren za sve zainteresovane posetice, u subotu, 13. februara, od 10 do 22 sata. Dođite da upoznate i podržite ove hrabre i uspešne mame!

Editors choice