Pelene od bambusa, ručno pravljene čokolade, biljna kozmetika, unikatni komadni nameštaj, samo su neki od proizvoda koje će predstaviti više od 50 učesnica šestog po redu “Bazara mama preduzetnica“, u subotu, 13. februara, u atrijumu Delta City-ja.

U okviru Bazara, ove hrabre mame će predstaviti svoje kreativne proizvode, ali i poučne priče kako bi osnažile i druge žene da realizuju svoje ideje i pretoče inspiraciju u delo.

Bazar mama preduzetnica 2 U subotu šesti Bazar mama preduzetnica“

Da li postoji radna diskriminacija žena u praksi i sa kojim su se preprekama suočavale u pokretanju kompanija – neke su od tema o kojima će mame razgovarati, zahvaljujući prilici da se bolje upoznaju i međusobno umreže.

“Prvi put zaista radimo ono što volimo i u čemu istinski uživamo i verujemo da se to vidi i u poslovanju Zdravo Živo – prvog sirovog, veganskog restorana u Beogradu. Ako radiš posao koji voliš sa ljudima koji su ti prijatelji, ako zajedno razvijate nešto lepo, ako delite sve uspehe i probleme, to je onda dobitna kombinacija. Preduzetništvo za nas znači ostvarivanje snova, čvrsto koračanje ka cilju, samostalnost, hrabrost i nezavisnost da budete ono što jeste i radite ono što sanjate.“ – ističu Marina Bubonja i Irina Bulatović, dve mame koje su pokrenule projekat “Zdravo Živo”.

Mame kompanija Zdravo Zivo U subotu šesti Bazar mama preduzetnica“

U organizaciji “Centra za mame“, Bazar će biti otvoren za sve zainteresovane posetice, u subotu, 13. februara, od 10 do 22 sata. Dođite da upoznate i podržite ove hrabre i uspešne mame!

Comments