Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Dok su mali, ne mogu da umaknu vašim praktičnim i skockanim kombinacijama za vrtić i školu. Možda neće trpeti kape i šalove i skidaće ih čim shvate kako se to radi, ali kad još malo porastu, počeće da se igraju njima, pa ćete ih ujutru možda pronalaziti na medama i zekama, a možda i u korpama kućnih ljubimaca. Slatko.

Zatim će vaša devojčica na pragu puberteta voleti da nosi neke vaše košulje, marame i koješta, ali više će je zanimati vaša šminka. Još slađe. Naročito kad u minut isprogramiranom vremenu za jutarnje maskiranje shvatite da nema ni jednog rumenila. I da nemate vremena da ga tražite, pa vas svi na poslu pitaju što ste tako bledi.

Mama u tinejdžerskom ormaru Mama u tinejdžerskom ormaru

Ali kad postanu tinejdžeri, dostignu vas visinom i brojem cipela, onda je najslađe. Jer, ako ste dovoljno uticali na njihov ukus, a sigurno jeste, oni će voleti da nose stvari koje će vam se sviđati. Štaviše, sve što im kupite, biraćete nadajući se da neće baš mnogo da im se dopadne, pa ćete moći vi da nosite. Obično im se dopadne. Ali hej, zato postoji pravilo jutarnjeg oblačenja i ono je neprikosnoveno u svakoj porodici sa tinejdžerima.

Editors choice