Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

1/2

Organizacija venčanja je stresna, iako vam svi pomažu – najradije biste sve uradili sami, jer ćete samo tako biti sigurni da će sve biti urađeno kako ste vi zamislili, ali to nije moguće i to je dodatni izvor stresa. Rešavate sva krupna pitanja i žonglirate svim sitnicama, usput proveravajući da li se ono što ste poverili drugima odvija barem približno prema vašoj zamisli, a povrh svega stoji zahtev da kao mlada zablistate svojom pojavom. Na dan venčanja, treba da budete najlepši ikada, da delujete sveže i blistavo (iako niste spavali noć pred venčanje, umirući od anksioznosti zbog svega i svačega). Kako da budete spremni, blistavi i zanosni – evo šta o tome kaže Sarah Tammer, poznata stilistkinja za šminku i frizuru, član elitne agencije za organizaciju venčanja The Future Mrs.

“Verujem da nevesta može da nosi bilo šta u čemu se dobro oseća, a to uključuje odeću, frizuru, šminku – svako ima svoj jedinstveni stil, pa zato samo napred sa onim što vama najviše odgovara”, kaže stilistkinja. Svadbena šminka i frizura ne treba da vas maskiraju i pretvore u drugu osobu, nego da taj vaš lični stil i stav podvuku, istaknu i izraze.

Međutim, postoje trendovi, a prirodna “čista” lepota je trend u porastu i sve je popularniji. Sarah se veoma zalaže za ovaj trend, jer veruje u holistički pristup zdravlju i lepoti. Ona voli da svojim radom istakne onu lepotu koja dolazi iznutra i blista!

Najveći trend čiste lepote uključuje blistavu kožu, rumene obraze i blago zatamnjene oči, kremastim senkama i maskarom.

Editors choice