Organizacija venčanja je stresna, iako vam svi pomažu – najradije biste sve uradili sami, jer ćete samo tako biti sigurni da će sve biti urađeno kako ste vi zamislili, ali to nije moguće i to je dodatni izvor stresa. Rešavate sva krupna pitanja i žonglirate svim sitnicama, usput proveravajući da li se ono što ste poverili drugima odvija barem približno prema vašoj zamisli, a povrh svega stoji zahtev da kao mlada zablistate svojom pojavom. Na dan venčanja, treba da budete najlepši ikada, da delujete sveže i blistavo (iako niste spavali noć pred venčanje, umirući od anksioznosti zbog svega i svačega). Kako da budete spremni, blistavi i zanosni – evo šta o tome kaže Sarah Tammer, poznata stilistkinja za šminku i frizuru, član elitne agencije za organizaciju venčanja The Future Mrs.

“Verujem da nevesta može da nosi bilo šta u čemu se dobro oseća, a to uključuje odeću, frizuru, šminku – svako ima svoj jedinstveni stil, pa zato samo napred sa onim što vama najviše odgovara”, kaže stilistkinja. Svadbena šminka i frizura ne treba da vas maskiraju i pretvore u drugu osobu, nego da taj vaš lični stil i stav podvuku, istaknu i izraze.

Međutim, postoje trendovi, a prirodna “čista” lepota je trend u porastu i sve je popularniji. Sarah se veoma zalaže za ovaj trend, jer veruje u holistički pristup zdravlju i lepoti. Ona voli da svojim radom istakne onu lepotu koja dolazi iznutra i blista!

Najveći trend čiste lepote uključuje blistavu kožu, rumene obraze i blago zatamnjene oči, kremastim senkama i maskarom.

Comments