Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Planiranje venčanja treba da počne mesecima pre zakazanog datuma, a ukoliko nisi sigurna šta to sve znači i kako najbolje da se organizuješ, evo predloga kada, kako i šta da isplaniraš.

Šest meseci pre venčanja pronađi frizera i šminkera čiji ti se rad sviđa i za koje misliš da mogu da urade baš ono što želiš – napravi probu, da budeš sigurna da možeš imati poverenja u njih. Zatim zakaži termin šminkanja i friziranja – ne šest meseci pre venčanja nije prerano, naročito ako si odabrala profesionalce koji su vrlo traženi i zauzeti.

Takođe, poseti dermatologa i uradi tretmane lica i tela, naročito ako imaš problematičnu kožu, koja je sklona bubuljičanju u stresnim situacijama. Nabavi proizvode za negu kože i kose i počni disciplinovano da ih primenjuješ. Ako planiraš da promeniš boju kose, uradi to sada, da bi imala vremena da postigneš pravu nijansu, ili promeniš boju, ako uvidiš da si pogrešila.

Šest meseci pre venčanja je sasvim dovoljno vremena da se dovedeš u formu – da skineš onih nekoliko kilograma viška i da se zategneš. Kreni u teretanu redovno i preduzmi neku sportsku, neinvazivnu dijetu – rezultati će biti maksimalni baš u pravom trenutku, kad se venčanje približi.

Četiri meseca pre

Ako neguješ sopstvene nokte, sada ih skrati i izjednači, kako bi za četiri meseca izrasli koliko treba, a da ipak ne budu pedugi, da ne bi počeli da se lome. Upotrebi neke preparate za negu i jačanje noktiju.

Ako si odabrala venčanicu, vreme je da pojačaš vežbe za one delove tela koji će se najviše videti – za stomak i zadnjicu, ako je uska i ističe figuru, ili za ruke i grudi, ako je dekolte istaknut, a ramena i ruke otkriveni.

Editors choice