Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

1/2

Planiranje venčanja treba da počne mesecima pre zakazanog datuma, a ukoliko nisi sigurna šta to sve znači i kako najbolje da se organizuješ, evo predloga kada, kako i šta da isplaniraš.

Šest meseci pre venčanja pronađi frizera i šminkera čiji ti se rad sviđa i za koje misliš da mogu da urade baš ono što želiš – napravi probu, da budeš sigurna da možeš imati poverenja u njih. Zatim zakaži termin šminkanja i friziranja – ne šest meseci pre venčanja nije prerano, naročito ako si odabrala profesionalce koji su vrlo traženi i zauzeti.

Takođe, poseti dermatologa i uradi tretmane lica i tela, naročito ako imaš problematičnu kožu, koja je sklona bubuljičanju u stresnim situacijama. Nabavi proizvode za negu kože i kose i počni disciplinovano da ih primenjuješ. Ako planiraš da promeniš boju kose, uradi to sada, da bi imala vremena da postigneš pravu nijansu, ili promeniš boju, ako uvidiš da si pogrešila.

Šest meseci pre venčanja je sasvim dovoljno vremena da se dovedeš u formu – da skineš onih nekoliko kilograma viška i da se zategneš. Kreni u teretanu redovno i preduzmi neku sportsku, neinvazivnu dijetu – rezultati će biti maksimalni baš u pravom trenutku, kad se venčanje približi.

Četiri meseca pre

Ako neguješ sopstvene nokte, sada ih skrati i izjednači, kako bi za četiri meseca izrasli koliko treba, a da ipak ne budu pedugi, da ne bi počeli da se lome. Upotrebi neke preparate za negu i jačanje noktiju.

Ako si odabrala venčanicu, vreme je da pojačaš vežbe za one delove tela koji će se najviše videti – za stomak i zadnjicu, ako je uska i ističe figuru, ili za ruke i grudi, ako je dekolte istaknut, a ramena i ruke otkriveni.

Editors choice