Zanima vas koja je tajna kože koja blista na dan venčanja? Za početak priuštite svom telu i koži mnogo sna. Tokom spavanja se koža puno brže regeneriše, stvaraju se nove ćelije i ostvaruje se hidratacija koja nedostaje vašem licu.

Pre spavanja dobro očistite lice

Nikada ne idite na spavanje dok niste skinuli svu šminku sa lica. Tokom noći će vam biti začepljene sve pore i probudićete se sa upaljenim licem punim sitnih i potkožnih bubuljica. Osim toga, to može da vam izazove bore. Nikako ne želite da se probudite, na dan venčanja, sa izmučenim licem. Uvek imajte pored sebe tonik za skidanje šminke za slučajeve kada vas mrzi da se pre spavanja umivate.

why youre still breaking out and how to fix it before you get married 500 Noć pre venčanja: Saveti za negu lica

Negujte lice svako veče u pet koraka

Bitno je naviknete lice na rutinu kojom ćete ga redovno negovati. Ako to niste uradili do sada, obavezno je da to počnete pre svog venčanja ne biste li doveli svoje lice do perfekcije. Dakle, očistite lice, prebrišite ga tonikom koji odgovara vašem tipu kože, stavite serum protiv starenja (ukoliko imate zrelu kožu) , te na kraju nanesite hidratantnu noćnu kremu. Ostanite verni ovom ritualu i nakon nekoliko nedelja videćete i te kakvo poboljšanje kože.

Comments