Stilistkinja savetuje da ne preterujete – nemojte se pojaviti sa nečim preteranim, previše ludim ili nečim što uopšte ne liči na vas. Ne želite da se pojavite pred oltarom i da se mladoženja zapita ko je ta žena pred njim i kako to da je nije upoznao do sada. Dakle, zaboravite na estetske intervencije tipa “punjenja” usana i podizanja jagodica, ili drastičnom promenom frizure i boje kose, ili tetoviranjem obrva. Ne želite da svog partnera neprijatno iznenadite.

Praktikujte sve što će učiniti da izgledate bolje i da se dobro osećate – masaža, joga, meditacija, detoksikacija, opuštanje u kadi, provođenje vremena u prirodi – to nije samo bežanje od ludnice u kojoj ste se našli, nego savet vrhunskog stručnjaka za lepotu i deo priprema za venčanje (zato odbacite grižu savesti i pružite sebi negu, opuštanje i mir). Skratite krajeve kose tako da samo osvežite svoju frizuru, koristitie prirodna pakovanja, za sjaj i zdrav izgled svoje kose. Kad vam kosa sija i slobodno pada oko vašeg lica, odmah izgledate svežije i zdravije! Zato je prirodna fruzura (bez komplikovanih talasa, uplitanja i podizanja) takođe u trendu.

Pre venčanja nemojte primenjivati nikakve drastične tretmane, kao što su piling, depilacija obrva, ili farbanje kose – sve to uradite desetak dana ranije, da biste izbegli iritaciju kože i da biste izgledali prirodnije.

Naslovna fotografija: instagram.com/debbiewaltersproduction

Brankica Milošević

Comments