Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Stilistkinja savetuje da ne preterujete – nemojte se pojaviti sa nečim preteranim, previše ludim ili nečim što uopšte ne liči na vas. Ne želite da se pojavite pred oltarom i da se mladoženja zapita ko je ta žena pred njim i kako to da je nije upoznao do sada. Dakle, zaboravite na estetske intervencije tipa “punjenja” usana i podizanja jagodica, ili drastičnom promenom frizure i boje kose, ili tetoviranjem obrva. Ne želite da svog partnera neprijatno iznenadite.

Praktikujte sve što će učiniti da izgledate bolje i da se dobro osećate – masaža, joga, meditacija, detoksikacija, opuštanje u kadi, provođenje vremena u prirodi – to nije samo bežanje od ludnice u kojoj ste se našli, nego savet vrhunskog stručnjaka za lepotu i deo priprema za venčanje (zato odbacite grižu savesti i pružite sebi negu, opuštanje i mir). Skratite krajeve kose tako da samo osvežite svoju frizuru, koristitie prirodna pakovanja, za sjaj i zdrav izgled svoje kose. Kad vam kosa sija i slobodno pada oko vašeg lica, odmah izgledate svežije i zdravije! Zato je prirodna fruzura (bez komplikovanih talasa, uplitanja i podizanja) takođe u trendu.

Pre venčanja nemojte primenjivati nikakve drastične tretmane, kao što su piling, depilacija obrva, ili farbanje kose – sve to uradite desetak dana ranije, da biste izbegli iritaciju kože i da biste izgledali prirodnije.

Naslovna fotografija: instagram.com/debbiewaltersproduction

Brankica Milošević

Editors choice