Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Zatrudneli ste. Čak i ako je bilo slučajno, nešto u vama ili nešto jače od vas imalo je nameru o toj trudnoći.

Ponekad, stvari krenu naopako, trudnoća počne da se razvija vanmaterično, ili se okonča spontano, ili vi odlučite da još nije vreme.

U sva tri slučaja, još nije vreme – za vas. Vaše dete je pokušalo, ali ako je pokušaj iz bilo kog razloga propao, ne brinite, pokušaće i sledeći put.

Ponekad roditelji moraju dobro da se pomuče ne bi li trudnoća najzad uspela i tu postoji ili neka lekcija, ili neki energetski disbalans među partnerima, u kom slučaju ne bi morali da se trude na konvencionalne načine, već da pronađu odgovarajući energetski tretman.

Ovako ili onako, malo sunce sija u vašem stomaku, a neke mame su čak i  svesne momenta kad je zasijalo.

happy baby Začeće, neizvestan put ka rođenju

Onaj trenutak kad plod oživi oko trećeg meseca, odnosno kad osetite prve pokrete, odgovara trenutku kad se biće vašeg deteta povezalo sa telom i nastanilo ga u potpunosti, prepustivši se zaboravu ili delimičnom zaboravu svega čega je bilo svesno kao biće, da bi dete moglo da se razvija, uči i samo osvešćuje zaboravljeno znanje i zadatke.

Tu već počinje izvestan put ka rođenju. U tom trenutku ste već majka i vaša veza sa bebom je obostrano prohodna. Ukoliko ste svesni te veze, tačno znate koga ćete roditi. U stanju ste da se obraćate bebi i da osećate kako se ona obraća vama i šta vam poručuje. Možete da uživate u trudnoći i svim promenama koje vam ona donosi telesno, psihološki, emotivno i energetski.

Divno je ako možete da uključite oca u tu komunikaciju, ali ne očekujte previše podrške i razumevanja od okoline.

Oni će vaše čudno ponašanje pripisati drugom stanju, u kome se trudnicama toleriše sve što se ženama inače ne toleriše, zato što može da se pripiše hormonima. Šta vas briga, neka svako koristi izgovor koji mu je potreban, vi samo čekajte da upoznate to biće koje ćete roditi, da se uverite da je baš onakvo kakvo ste od početka znali da će biti.

Aleksina Đorđević

Editors choice