Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Tate su ponosne kad se rodi muško, pucaju da objave komšijama i celom svetu svoj uspeh – jer to je njihov uspeh, napravili su muško dete, što ih čini još više muškarcima. Tu padaju zlatni pokloni porodilji i bebi i uopšte, slavi se sa izvesnim olakšanjem zbog devetomesečnog iščekivanja rezultata. Očinski ponos se nekad sav ispuca na to, pa ih dečko posle i ne zanima baš puno, dok raste u okruženju žena, sa likom oca koga svi slušaju i poštuju. Što je jedan od puteva da dečko usvoji tatin model, da bi jednog dana bio glavni u svojoj porodici i frajer među ortacima.

Uz stroge očeve često odrastu sinovi pobunjenici, koji su međutim, suštinski pravi tatini sinovi. Njima su očevi idoli i heroji, iako to možda ne priznaju i ne vole ni da misle o tome, oni sve umeju što i otac, samo nikako ne dozvoljavaju sebi da prevaziđu očeve, da budu bolji i uspešniji, ne preuzimaju tu ključnu odgovornost za sebe, jer bi to simbolički značilo isključivanje oca i oduzimanje značaja njegovom liku. Pobuna se obično ogleda u tinejdžerskom rušenju konvencija, kroz rokenrol, drogu i seks, ali svaka tinejdžerska pobuna je slična, samo neki sinovi iz toga odrastu u advokate, kao očevi, neki u majstore ili muzičare, kao očevi. Ukoliko odrastu.

Father and son playing board game Tatin sin

Ima i veoma posvećenih očeva, koji se mnogo bave svojim sinovima od rođenja, koji otvoreno i spontano pokazuju nežnost, ljubav i podršku i veoma su zainteresovani za svog sina. Oni su od onih koji umeju da upoznaju dete i da ga podstaknu da se razvije u sebe samog, a ne u mlađu, jaču i drčniju verziju svojih očeva.

Zdrava veza između oca i sina podrazumeva otvoreno ispoljavanje ljubavi, odgovorno staranje i onu dozu muškog nadmetanja u kojoj sin nadrasta oca i obojica su zbog toga zadovoljni.

Aleksina Đorđević

Editors choice