Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Pitate se kako da sve stavite u torbu za bebu? Naravno, tu će biti pelene, vlažne maramice, krema i odeća. Ali, izvan osnovnih stvari, postoji broj onih drugih koje prosto morate da imate uz sebe svaki put kada izađete iz kuće. Od trenutka kada dobijete dete, boravak napolju ili uopšte izlazak napolje postaje događaj! Zahteva pripremu, planiranje i dobro spakovanu bebi-torbu.

Oprema za presvlačenje

Nikada ne znate gde ćete se naći u trenutku kada je vašoj bebi potrebno presvlačenje, stoga, uvek uz sebe imajte potrebnu opremu. Već znate da će vam to pomoći da beba ne razvije bakterije, da se zaštiti od prašine i sličnih pojava. Mnoge torbe za bebe uključuju opremu za presvlačenje koja se lako stavi u dno torbe i ne zauzima mnogo prostora.

Antibakterijski gel i maramice

Antibakterijski gel je nešto što definitivno morate imati uz sebe i naneti nakon što promenite prljavu pelenu. Plus, antibakterijske maramice su korisne za šta god – bilo da ste u prodavnici i kupujete namirnice (prljave korpe), na igralištu, u restoranu ili na bilo kom drugom mestu.

2009 03 04 stein1 Stvari koje morate da imate u torbi za bebu

Sve na jednom mestu

Torbe na rajsferšlus

Kada imate bebe ili decu koja su tek prerasla bebeći stadijum, morate da imate nekoliko torbi na rajsferšlus koje su za jednokratnu upotrebu. Možete da ih koristite za skladištenje svega – od iskorišćenih pelena do preostalih grickalica. Samo ne zaboravite da držite plastične torbe i kese dalje od svojih mališana.

Ćebe

Ubacite ćebe u svoju torbu za bebu kako biste ga uvek imali pri ruci ako vašoj bebi bude hladno (ako zahladni napolju ili je prohladno tu unutra gde sedite). Isto može da se koristi kao podloga za mesto gde mališani sede dok su napolju ili da ugreje bebu dok sedi u kolicima ili na stolici u kafiću ili restoranu.

Nešto protiv bolova

U torbi bi uvek trebalo da imate one lekiće za koje znate da je pedijatar prepisao vašem detetu, u slučaju da se nešto dogodi. Nikada ne znate kada će bebu zaboleti zubići ili kada će je nešto drugo zaboleti.

Dodaci

Ostali dodaci bebi podrazumevaju da ćete imati uz sebe sve što je potrebno bebi za hranu (bočice, formule, hrana za bebe i grickalice), odeću za podrigivanje, cucle, uloške za dojenje, flaširanu vodu (za vas!) i nekoliko igračkica kojima ćete zabaviti bebu.

Tekst: Maja Luković

Editors choice