Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ima zaista poučnih i zabavnih knjiga o pubertetu, o telesnim promenama, o prvim iskustvima, samo nemojte zakasniti sa kupovanjem ovakve knjige, a nemojte ni poraniti. Rukovodite se interesovanjem deteta i njegovom zrelošću. Deca se razlikuju, neka su povučeni posmatrači, druga su furiozni učesnici, ali ukoliko nisu u korenu odsečena od onog što je prirodno, zdravo, uobičajeno, normalno i oko čega niko u kući ne pravi nikakav cirkus, uvek će vam se obratiti, kao osobi od poverenja, koja će dati prave informacije.

kids Roditeljstvo: Prevaspitavanje seksualnog vaspitanja (5. deo)

U seksualnosti nema ničeg pokvarenog

 

Štaviše, dovešće vam svoje drugare i drugarice, da i njima objasnite i nemojte se bojati da sa njima postupate kao sa svojom decom, uz svu svest o tome da je takav pristup za njih nešto nesvakidašnje i novo. Ako baš doživite neprijatnosti, u smislu, da vas pozove nečija majka i optuži kako joj kvarite dete, i njoj pružite odgovor koji zaslužuje.

U seksualnosti nema ničeg pokvarenog, ukoliko čovek nije pokvaren, a drugi mogu samo da vam budu zahvalni ukoliko ste intervenisali u oblasti koju su oni zanemarili, ili čak usmerili ka kvarenju. Ne očekujte da će vas razumeti, ali očekujte da će još mladih ljudi, zabrinutih i pogrešno informisanih, doći da vas nešto pita.

Prethodni tekst iz ovog serijala pogledajte ovde!

 

Aleksina Đorđević

Editors choice