Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Kad ste detetu otvorili nalog na facebook-u u drugom, trećem razredu (a ima i naprednijih slučajeva) morali ste da stavite lažno godište, zbog starosnog ograničenja. Dobro, svi to rade. Dete hoće da igra igrice, pa da to ne bi radilo sa vašeg profila, neka ima svoj.

Ali, vrlo brzo počnu da padaju zahtevi za prijateljstvo, jer i ostala deca imaju profile, a ima i učiteljica. I svi klinci hoće da im učiteljica bude prijateljica i naravno, mama i tata i braća i sestre i svi drugari iz odeljenja, a malo kasnije iz cele škole, sa treninga, iz drugih škola, pa drugari iz inostranstva sa kojima igraju igrice. Pa onda skontate da se mali Grk turskog porekla udvara vašoj devojčici tako što joj priča kakve super kompjuterske spravice ima i najbolji bicikl, a njegov brat motor, a svi ostali u porodici automobile. I zove je da dođe kod njega na more. A pošto ne možete da udate desetogodišnju devojčicu za imućnog Grka i rešite pitanje egzistencije, školovanja i budućnosti jednim potezom, morate puno da objašnjavate zašto ne možete sad za vikend da skoknete do Krfa. A morate i da pomažete pri četovanju, jer engleski škripi na obe strane.

original Roditelji, Facebook prijatelji

Bili ste svom detetu među prvim prijateljima na facebook-u, a onda je otvorilo novi profil i nije vam poslalo zahtev.

I kako je onda došlo do toga da vas dete obriše sa liste prijatelja?

Naučilo engleski, ima više od hiljadu prijatelja, aktivno četuje i pun mu je inbox, koliko možete da vidite preko njegovog ramena, jer je promenilo šifru.

Pa, verovatno tako što je dostiglo onaj lažni uzrast s početka, ili mu se bar približilo, ume samo da kreira novi nalog i da na starom ostavi rodbinu i sve koji nisu kul, da briše, blokira i čuva privatnost svojih poruka.

Što se ljutite?

Ah, reći ćete mi da se ne ljutite, nego brinete. Naravno.

Ali tamo gde se završava kontrola, počinje poverenje, a svaki uvid u lični život vašeg deteta zasnovan na poverenju, mnogo više vredi nego bilo koji vid kontrole.

Ačelsina Đorđević

Editors choice