Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Postizanje svih neophodnih poslova koje svaka mama ima jeste naporno, ali ako ostanete aktivne sada, to može uticati pozitivno i na aktivnost vaše bebe. Naučnici sa Kembridža i Sautemptona koristili su merače pulsa kako bi izmerili nivo aktivnosti preko 500 mama i njihovih beba. Došli su do upadljive povezanosti između aktivnosti mama i njihovih beba, što ih je dovelo do zaključka da je neophodno aktivirati mame kako bi se pospešila aktivnost tek prohodale dece.

mother and toddler playing rex Preko aktivne mame do aktivne bebe

Što su mame bile aktivnije, to se povećavala i aktivnosti njihove dece – naveli su stručnjaci. Iako se možda radi o začaranom krugu (jer je moguće i da mame mnogo više trče oko svoje aktivne dece, jer im deca nalažu takav tempo), istraživanje je dovelo do zaključka da je za svaku aktivnost koje su mame obavljale – njihovo dete pokazivalo i do 10% više pokretnosti.mother and toddler blocks Preko aktivne mame do aktivne bebe

Normalno je da vam je teško da postignete da trčite svaki dan sa svojom decom i podstičete ih na fizičku aktivnost, ali za početak je dovoljna i lagana šetnja po kraju, sa detetom u nosiljci. Idite na skakanje po trambolini dok vas dete gleda. To će joj pružiti ideju da je fizička aktivnost zabavna.

Una Hadži – Nikolić

Editors choice