Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Sada kada ste postali pravi majstor za igru sa bebom u kući, vreme je da te veštine iskoristite i u zabavnim aktivnostima napolju. Izađite napolje sa svojom bebom i uživajte u suncu koje će vam obezbediti vitamin D, ali i u divnom vremenu i svežem vazduhu.

Ipak, ni to nisu svi razlozi zbog kojih bi dete trebalo vreme provoditi napolju, ono kao malo konstantno uči, za njega sve je novo. Ono gleda u čudesan svet oko sebe i uči od njega, upija zvukove, boje, pokrete, upoznaje se sa različitim teksturama na koje naiđe. Zato se uputite u avanturu zvanu: spoljašnji svet i na divan način ohrabrite svoje dete da se upozna sa svetom. Izađite, istražujte, učite.

Ah, taj pesak

Ako se vaše dete već susrelo sa peskom, onda vam je od istog i muka, jer ne shvatate tu opčinjenost peskom koji vaše dete učini momentalno prljavim od glave do pete. Ukoliko, verovatno iz istih razloga, niste još uvek upoznali dete sa ovim nepresušnim, ali prašnjavim izborom zabave, učinite to, jer tekstura peska, kopanje i pravljenje različitih oblika u istom, učiniće vaše dete srećnim i propisno će se izigrati.

Igračke za napolje

Nema razloga zbog kog se vaše dete ne bi igralo napolju sa onim igračkama sa kojima se igra i u svojoj sobi. Svakako, gledajte da te igračke ne budu plišane, već plastične i gumene, ne bi li se lakše očistile. Uzmite ćebence, prostrite ga u prirodi, po njemu igračke i uživajte sa svojom bebom.

Long Walk Pet zabavnih spoljašnjih aktivnosti za vašu bebu

Duge šetnje

Beba boli da čuje zvuke iz prirode, da oseti povetarac dok je lagano vozite, a vi ujedno šetate. Ništa bolje od zajedničkog opuštajućeg vremena za oboje. S obzirom na to da dok je vozite beba najveći deo vremena provodi gledajući u vas, pričajte joj. Pričajte joj o stvarima koje vidite, pevajte joj pesmice, da, možda ćete se osećati pomalo luckasto, ali ovo su ujedno i neki od načina da razvijete njene govorne veštine.

Mehurići!

Mehurići napravljeni od pene nezamenjivi su kada želite da na brz način nasmejete i zabavite svoje dete. Duvajte mehuriće dok ono sedi na ćebetu u prirodi ili dok trčkara, oduševiće se sigurno. Takođe, ova igra pomaže i razvoju koordinacije oka.

Swim Time Pet zabavnih spoljašnjih aktivnosti za vašu bebu

Vreme je za brčkanje

Najbolji način da rashladite svog mališana kada temperatura pređe trideseti podeljak, jeste da napunite gumni bazenčić sa vodom i pustite ga da se brčka i uživa. Zaokupite mu pažnju i različitim igračkicama pogodnim za vodu. A ukoliko vaša beba još uvek ne može samostalno da sedi, stavite je u krilo i brčkajte se zajedno.

Maja Bunčić 

Editors choice