Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Ponosni roditelji jedva čekaju da neku fotografiju svog mališana objave na društvenim mrežama i tako je podele sa svojim virtuelnim prijateljima.

Međutim, često ne razmišljaju o mogućim posledicama koje objavljivanje tih fotografija može imati, jer je internet prostrano i često vrlo opasno mesto, a jedna od roditeljskih dužnosti jeste da zaštite članove svoje porodice.

Iako zbog toga ne treba biti paranoičan, postoje neke fotografije vaših mališana koje ne bi trebalo da objavite na društvenim mrežama. Pogledajte koje!

Fotografije druge dece

Svako ima svoj stav o objavljivanju fotografija dece na društvenim mrežama, pa pre nego što objavite fotografije na kojima su vaši mališani sa drugim mališanima, proverite sa njihovim roditeljima da li žele ili ne žele da ta fotografija bude objavljena.

pet fotografija vase dece koje ne bi trebalo da objavite na drustvenim mrezama fotografije druge dece Pet fotografija vaše dece koje ne bi trebalo da objavite na društvenim mrežama

Fotografija škole u koju idu

Iako svi mislimo da je škola sigurno mesto za decu, realnost je nešto drugačija. Ako već objavljujete fotografiju svog deteta u učionici ili u školskom dvorištu, potrudite se da ime ili nešto što ljude može dovesti u vezu sa tim koja je škola u pitanju, bude sakriveno.

pet fotografija vase dece koje ne bi trebalo da objavite na drustvenim mrezama fotografije skole u koju idu Pet fotografija vaše dece koje ne bi trebalo da objavite na društvenim mrežama

Editors choice