Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Pokušali ste sa babama i dadiljama, ali koliko god odugovlačili, dočekaće vas obavezno predškolsko. Možda nije loša ideja da dete krene ranije u vrtić, a možda i nemate izbora. Kako god, srce vam se steže, ali hej, svi su preživeli vrtić. Nije tamo baš toliko strašno.

Deca se većinom brzo prilagode, neka baš vole vrtić, aktivna su i angažovana u svim priredbama, a toga stalno ima u vrtićima, neka prilično podnose to okruženje, prihvatajući da moraju tu da borave, a tek poneka su baš nesrećna. Držite sebi palčeve i nadajte se da će se vaše dete snaći, uostalom, vi poznajete svoje dete i možete da procenite kako će mu ići.

Sva deca u vrtiću jedu i spavaju u isto vreme. Aktivnosti su osmišljene tako da svi stalno budu aktivni, da nešto crtaju, boje, pevaju, slušaju, gledaju, pitaju, razgovaraju.

kindergarten 626 article Obdanište smorilište (1. deo)

To što se zove socijalizacija, u suštini se svodi na naviku da se boravi u gomili sa drugima, da se slušaju uputstva vaspitačica, da se dele igračke i virusi.

Sva deca koja krenu u vrtić, prvih godinu dana razboljevaju se skoro svakog meseca.

I to je razumljivo, jer su u tesnom kontaktu sa drugom decom i kad se jedno razboli, svi se izređaju. To traje dok organizam ne prebaci brzinu i imunitet ojača, pa vas onda očekuju samo sezonska razboljevanja. Ako taj period izguraju ranije, manje će se razboljevati kad pođu u školu, ali svakako, u čitavom periodu vrtića i osnovne škole izređaće se sve dečije bolesti, a naravno, susrešćete se i sa vaškama, iako ne verujete da one još postoje u 21. veku.
I to je samo tehnički nacrt priče o obdaništu.

Aleksina Đorđević

Editors choice