Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Majke širom sveta znaju da je dodir nežne bebine kože jedan od prvih načina da se povežu sa bebom i prenesu svu svoju ljubav. Dodir nežne i delikatne kože upijanje njenog divnog mirisa, je  jedno od najvećih zadovoljstava majki širom sveta. Ali istovremeno bebina nežna koža zahteva i posebnu negu koja je izuzetno blaga prema koži I ujedno pruža adekvatnu zaštitu.

“Svi sastojci, kao i formulacija proizvoda prolaze stroge testove kako bi bili sigurni da su kompatibilni I blagi prema nežnoj bebinoj koži”,objašnjava nam Stephanie Feicht iz  Beiersdorf Istraživačkog Centra u Hamburgu.

Nega kože je mnogo više od same higijene. Svaki, pa čak i najmanji dodir tokom čišćenja, kupanja ili masiranja tog majušnog bića, stvara čvrstu sponu između majke i njene bebe. “Želimo da sve mame budu sigurne da su izabrale pravi proizvod i da bezbrižno uživaju u dragocenim momentima sa svojim bebama”, primećuje Dr. Annegret Wehmeyer, međunarodni medicinski stručnjak za proizvode NIVEA Baby. “NIVEA Baby proizvodi za čišćenje i negu beba, iz serije plave linije, najbolji su izbor proizvoda za nežno čišćenje i zaštitu, kao i za zdrav razvoj bebine kože”.

Koji su proizvodi zaista potrebni bebama?

Lekar, i sama majka četvoro dece, Annegret Wehmeyer iz ličnog iskustva zna da nije uvek lako naći prave proizvode koji će odgovarati bebama. Stoga je ona i sastavila jedan upitnik za NIVEA Baby na siteu http://www.nivea.rs/NIVEA-Iskustvo/Nega-beba/Moja-NIVEA-Baby/, čiji je cilj da olakša mamama da pronađu prave proizvode za negu kože njihovih beba.

NIVEA Baby proizvodi napravljeni su u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima.

NIVEA Baby Soft krema

Obezbeđuje tokom celog dana odgovarajuću hidratantnost kože  i pomaže razvoj prirodne zaštitne funkcije kože.Emulzija zasnovana na ulju u vodi,sadrži  ekstrat nevena koji umiruje kožu, neutralne je pH vrednosti,i ne sadrži parabene, alkohol i veštačke boje. Podnošljivost na koži je klinički i dermatološki dokazana.

Proizvod NIVEA Baby Soft krema Nova NIVEA Baby Plava Linija

NIVEA Baby Soft krema

NIVEA Baby ulje za negu kože

Intenzivno hidrira i nežno čisti osetljivu bebinu kožu.. Ovo ulje idealno je za masažu osetljive bebine kože. Formulacija sa priorodnim bademovim uljem i sastojcima koji su u skladu sa Nemačkom Farmakopejom (DAB). Ne sadrži štetne materije i veštačke boje. Podnošljivost na koži je klinički i dermatološki dokazana.

gfgsd Nova NIVEA Baby Plava Linija

NIVEA Baby ulje za negu kože

NIVEA Baby puder za negu kože

Efikasno štiti  osetljivu bebinu kožu od iritacija, trenja i svraba, umiruje kožu, i vezuje za sebe višak  vlage, na primer u vrelim klimatskim uslovima, ili posle toplih kupki. Formulacija sa cink oksidom- koji štiti  kožu, ne sadrži konzervanse i veštačke boje. Podnošljivost na koži je klinički i dermatološki dokazana.

Untitled 3 Nova NIVEA Baby Plava Linija

NIVEA Baby puder za negu kože

NIVEA Baby krema protiv ojeda

Ova bogata krema potpuno neguje, pruža pouzdanu zaštitu protiv osipa u predelu pelena i ublažava crvenilo i iritaciju kože. Formulacija sadrži cink-oksid, koji efikasno štiti kožu, pantenol (provitamin B) i prirodno ulje pšeničnih klica. Izuzetno meka tekstura se lako razmuzuje I prijatna je za osetljivu kožu. Ne sadrži parabene, alkohol I veštačke boje. Podnošljivost na koži je klinički i dermatološki dokazana.

Untitled 31 Nova NIVEA Baby Plava Linija

NIVEA Baby krema protiv ojeda

NIVEA Baby  krema za zaštitu od hladnoće

Pouzdano će zaštiti nežnu bebinu kožu od uticaja  hladnoće, vetra I oštrog vremena.. Hidrira kožu i čini je glatkom. Emulzija koja ne sadrži vodu, sa pantenolom (provitamin B5) i cink oksidom koji štiti kožu, kao i sa ekstraktom nevena koji umirujuće deluje na koži. Ne sadrži štetne materije, alkohol, veštačke boje i vodu. Podnošljivost na koži je klinički I dermatološki dokazana.

vxcv Nova NIVEA Baby Plava Linija

NIVEA Baby krema za zaštitu od hladnoće

NIVEA Baby kremasti sapun za negu kože

Nežno čisti I efikasno hidrira bebinu kožu. Održava kožu mekom i elastičnom, ne dozvoljavajući joj da se isuši. Formulacije sa prirodnim  maslinovim ulje, ne sadrži konzervanse. Podnošljivost na koži je klinički I dermatološki dokazana.

gfgsd1 Nova NIVEA Baby Plava Linija

NIVEA Baby kremasti sapun za negu kože

Obradujte svoju bebu!

Editors choice