Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Lice

Nije svaka žena te sreće da joj lice zablista za vreme drugog stanja. Tretmani lica mogu da pomognu kod zapušenih pora, a na vašu radost, većina tretmana je potpuno bezopsana. Ako su se na vašem licu pojavile bore treba da znate, pre nego što odete da ih uklonite, da su filteri koji se ubrizgavaju, poput kolagena, restilana ili juvederma bezopasni za vreme trudnoće. Isto važi i za botoks. Što se tiče krema protiv bora, najbolje je da koristite one bogate vitaminom A i K kao i one koje u sebi sadrže voćne kiseline.

trudnoca botoks Nega i lepota ZA vreme trudnoće

Zubi

Mada nije dokazano da je izbeljivanje zuba u trudnoći opasno, ipak bi bilo bolje da to odložite za kasnije nego da se posle kajete. Postarajte se da redovno perete zube i detaljno ih čistite specijalnim koncem. Vaše desni, koje su u trudnoći postale preosetljive, biće vam zahvalne. Isto važi i za zaubne navlake. Postoji jedan razlog zbog koga bi trebalo da odložite stavljanje fasete jer su vaše desni postale preosetljive i svaka intervencija na zubima, uključujući i zubne navlake i izbeljivanje biće neprijatnije nego inače.

Masaža

Ako vas muči bol u leđima ili ste toliko uznemireni da noću ne možete da zaspite, nema boljeg leka od masaže. Ona će vas osloboditi neprijatnih bolova i napetosti. Ipak, vodite računa o tome da vaš masr bude dobro obučen i dovoljno iskusan da bi znao kako treba,  a kako ne treba da se masira trudnica.

Editors choice