Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

expecting baby Kad ću više da zatrudnim?

Ako ste počeli da radite na tome da dobijete bebu, sigurno znate za sve stresove koji idu uz to. A ako niste jedni od tih što se stresiraju, onda se sigurno barem pitate koliko li će vam trebati da ostanete u drugom stanju.

Nažalost, ne postoji određeno pravilo o tome kada ćete se radosni vratiti sa ultrazvuka. To zavisi od osobe do osobe. Ipak, postoji okvirno pravilo zasnovano na statistikama da oko 70% parova zatrudni nakon šest meseci, oko 85 % za 12 meseci, i gotovo 95% nakon dve godine pokušavanja.

Ipak, mnogim parovima treba i duže, što znači da ili postoji neki problem koji treba da proverite kod ginekologa i ostalih doktora, ili jednostavno treba da imate više seksa!

expecting baby girl Kad ću više da zatrudnim?

Tempiranje seksualnih odnosa u vreme ovulacije, mnogi parovi kažu, čini čuda, jer kada isplanirate seks tačno u vreme kada ovulirate, osetite da imate kontrolu nad svojim telom i planiranjem porodice. Psihički ste sigurniji u činjenicu da ćete dobiti dete i to pomaže.

Ipak, mnogi drugi parovi kažu da potpuno opušten, neisplaniran i redovan seks (recimo, na svaka dva-tri dana) koji niste zakazali nego se desio iz čiste želje – može biti bolja formula za trudnoću.

Una Hadži – Nikolić

Editors choice