Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Misleći da, valjda, svi genijalci treba da izgledaju kao Ajnštajn, većina njih nosi dugačku, blago neurednu frizuru i pita se zašto frizeri uopšte postoje?!

Genijalci” nisu naročito spretni. Što pre se pomirite sa tim, bolje za vas. Zato ih nemojte gurati na neke sportove koji zahtevaju okretnost, spretnost, brzinu. Za njih je možda pre neka borilačka veština na kojoj će naučiti da padaju. Jer, to im je isto jedna od odlika – znaju da zapnu na pikavac na ulici i padnu. Dobro je onda da bar savladaju tu tehniku, da se ne bi povređivali!

KIDS EATING HEALTHY facebook Kako da gajite genijalca

Ovakva deca veoma dobro razumeju sve odnose u porodici od malih nogu, tako da ih u razgovoru uvek tretirajte ozbiljno, jer oni to zaista i jesu. Ipak, nemojte se iznenaditi ako vam se takvo dete rasplače zato što u frižideru nema ono što su baš poželeli da večeraju.

I tako vam ja pričam kako se ponašaju nadprosečno inteligentna deca, a i dalje vam ne dajem odgovor na pitanje kako ih vaspitavati. Pa zato što ne znam! Nema tu izgleda nekog univerzalnog pravila, nego lepo od dana do dana, od situacije do situacije. Neka su zdravi, kao i sva deca na svetu. To nam je, ipak najvažnije!

Olivera Denčić

 

Editors choice